Kiderült, ki Vajna Timi egyetlen bizalmasa
2020-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajna Tímea a mai napig is gyászolja elhunyt férjét, Anyd Vajnát. Nem tudni sokat arról, hogyan él a párja nélkül, de egyvalaki biztosan van, aki a nő minden gondolatát ismeri, minden üzleti ügyébe belelát, ez pedig Timi nagymamája.

A nagyi, Marika minden pillanatban ott áll unokája mellett, segíti őt. Ő az, aki támaszt nyújt Timinek a gyász során, aki segít meghozni az üzleti életben szükséges döntéseket. Unoka és nagymama, ahogy tudnak, találkoznak, sőt, Marika egy táblagépet is kapott, amin keresztül bármikor írni tud, ha szükség van rá. A nagyi kísérte el Tímeát a temetésre is Amerikába.


Marika elmesélte, hogy az unokája most igencsak nehezen jut pénzhez. Andy nem engedte közel a feleségét az üzleti élethez, magától kellett boldogulnia és rájönnie, hogyan működik ez a világ. Ennél is nagyobb nehézség talán, hogy bár Timi örökölte a vagyont, addig, amíg nem amerikai állampolgár, nem kezelheti ő a pénzt, így ez a feladat most Andy egykori üzlettársa kezében van, akitől a nőnek minden kiadáshoz engedélyt kell kérnie. A nehézség ellenére a nagymama figyelmeztette az unokáját arra, gondolja át alaposan, mire költ, ugyanis szerinte Timi úgy hiszi, a pénze sosem fogy el.

„Elárulom, számára Andy szava szent volt, de a férje is itta Timi szavait” – mesélte Marika. A nagymama elárulta, ő már az elejétől kezdve szimpatizált Timi szerelmével, kedvelte a férfit, hiszen az unokájának volt már része elég csalódásban, de Andy boldoggá tette őt. Borzasztó érzés számára látni Timi szomorúságát, úgy gondolja, a fiatal nő megérdemelné már a boldogságot. Tudja, hogy a házaspár lelkileg rendkívül közel állt egymáshoz, ezért is nagyon nehéz időszak ez. Timinek annyira hiányzik a férje, hogy halottlátónál is járt, ahol hallotta Andy hangját, bár azt, hogy mit mondott neki a férfi, még Marika sem tudja.

Vajna Timi nehezen engedi el a múltat, még mindig úgy érzi, Andy ott él vele, és ugyanúgy tartja magát a megbeszélt dolgokhoz. Ilyen például, hogy néhány embernek még ma sem veszi fel a telefont, ugyanis voltak olyanok, akikkel Andy szerint Timinek nem lett volna szabad kapcsolatot tartania. Ezzel egyébként a nagymama is egyetért, unokájának ő is elmondta véleményét a kizsákmányoló és kétszínű barátnőkről.


„Timi jó lelkű, könnyen befolyásolható” – mondta a nagymama. Ezért is áll mindig az unokája mellett, támogatva őt, hiszen Marika szerint bár Timi már jobban van, a férje halála még mindig rendkívül megviseli. A véleményét mindig kinyilvánító nagyi Timit sem kíméli, de hangsúlyozta, minden szava pozitív iránymutatásként szolgál, hiszen tudja, hogy annak a különleges kapcsolatnak köszönhetően, ami közte és unokája között van, Timi megfogadja a tanácsait.

Vajna Tímea gyásza még mindig tart, és talán sosem múlik el igazán, de a fiatal özvegynek nagy lelki támaszt jelent a nagymamája, aki a tanácsaival és hatalmas szeretetével segít neki a szomorú és nehéz pillanatokon átlendülni.

Forrás: Blikk