Dér Heni végre megtalálta az igazit
2020-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dér Heni végre úgy érzi, megtalálta az igazit. Bakos Gergely séffel hatalmas az összhang közöttük, s már a jövőt tervezgetik.

Az énekesnő és Geri első randevúja óta 8 hónap telt el, de úgy érzik, őket egymásnak teremtette az élet. A második találkozás után a pár már össze is költözött, és azóta is zökkenőmentes boldogságban élnek Heni lakásában.

Az énekesnő egy főzőműsorban figyelt fel Gerire, követte őt a tévé képernyőjén, majd – a közösségi médiát kihasználva – megkereste a séfet, akinek gratulált a szerepléshez. Úgy volt vele, lesz, aminek lennie kell. Heninek sikerült maga mellé állítani a sorsot, így randevúzott is a kiválasztottjával. Elmondta, már az első naptól kezdve együtt terveztek. Bár a sorsra bízta rá magát, Dér Heni meggyőződése, hogy a szerelmét a nagymamái küldték az égből. A nagyszülők mindig nagyon várták már, hogy táncolhassanak unokájuk esküvőjén, illetve, hogy dédunokájukat a kezükben tarthassák. Az énekesnő elmesélte, hogy Gerit éppen néhány nappal a mamája temetése után pillantotta meg, és rögtön az jutott eszébe, hogy a két nagyi biztosan összefogott odafent a boldogságáért.

A páros tényleg a felhők felett jár, nemrégiben voltak együtt nyaralni is. Heni hangsúlyozta, hogy bár Geri a fáradtan hazaesős és nyüzsgéssel teli időszakos oldalát ismeri már, itt végre igazán tudtak figyelni egymásra.

Dér Heni maga is meglepődött a rendkívül gyors tempón, de a nagy összhangnak köszönhetően még nem is veszekedtek, nincs megalkuvás, teljesen őszinték lehetnek egymással. Minden gyorsan történt, így nem meglepő, hogy az énekesnő és Geri már simán belevágnának a házasságba és a családalapításba is.

 

„Már nem emlékszem, hogy került szóba, a lényeg: Geri úgy véli, ő is kész az esküvőre és a családalapításra” – mondta a Story magazinnak az énekesnő. „Nincs bennem semmilyen nyomás, hogy babáznom kéne, eddig is bármikor szülhettem volna, de nem akartam megalkudni. Először érzem úgy, hogy kettőnkért szeretnék családot alapítani. Ha őszinte vagyok, körülbelül 10 éve mondogatom, hogy készen állok a babázásra, de most tényleg így is érzem” – vallotta be Heni, hozzátéve: ha gyermekük születik, átköltöznek Geri lakásába, ami nagyobb, mint Henié, de az is lehet, hogy építkezésbe kezdenek majd.

„Köszönöm a nagyiknak a segítséget, üzenem: nagyon-nagyon boldog vagyok!”

A fiatal páron érződik a vidámság, nincs féltékenység, nincsenek ellentétek. Az énekesnő említette azt is: belevaló csajból egy érzelgős nő vált belőle a szerelem hatására. Úgy véli, a séffel nem csak szerelmesek, de barátok is.

„Az a jó a párom mellett, hogy önmagam lehetek és mindent megbeszélhetek vele. Együtt járunk bulizni, sokat nevetünk, bolondozunk, de sokat dolgozunk is együtt.”

Forrás: Blikk