Kiderült, hogyan készül a nagy napra Majka és Hajni
2020-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamarosan oltár elé vezeti szerelmét Majka! A rapper nyolc év és két gyermek után döntött úgy, hogy összeköti az életét párjával, Hajnival, a nagy napra pedig júniusban végre sor kerül. Addig is, vőlegény és menyasszony máshogy éli meg a készülődés izgalmas pillanatait, erről ők maguk meséltek a Story magazinban.

 

A műsorvezető egyik legnagyobb félelme például, hogy a nyári melegben nem igazán bírja majd a „kötelező viseletet”.

„Nem lehetne, hogy tornacipő lesz rajtam, plusz rövidnadrág? Bele fog rohadni a testem valami műszálas öltönybe, és abban sem vagyok biztos, hogy öltönyben akarok esküdni. Valami rendhagyó dolog kéne. Kicsit polgárpukkasztó, de mégsem pojácaság” – kezdte Majka a lapban, hozzátéve: kiskorában már lett rosszul kordbársony zakó alatt, azt pedig most inkább kihagyná, vagy legalábbis a buliig halasztaná. Emellett rengeteget gondolkodik azon, hogyan tudná kiélvezni utolsó nőtlen heteit, ehhez házas barátaitól kér tanácsot.

„Persze, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Lehet, hogy az is elég lesz, ha valamelyik videójátékot két éjjel és két nappal játszom|.”

Ezen kívül azonban egyelőre higgadtan áll hozzá a közelgő lakodalomhoz, mint mondja, valószínűleg csak az események előtt fog rögtön tudatosulni benne, mi is történik pontosan.

„Én még abszolút nem érzem azt, hogy az esküvőnek milyen jelentősége van. Szerintem erre ki kéne találni valamit! Nem gyorsító, hanem lassító kéne, hogy megéljem és meg is őrizzem ezeket a pillanatokat.”

 

Mindezalatt szerelme, Hajni maximum fordulatszámon pörög: gőzerővel szervezi a szertartást, amelyhez Majka szinte teljesen szabad kezet adott neki.

"Beindultam rögtön, bevallom, igencsak széles skálán mozgott a fantáziám" - mesélte a kétgyermekes anyuka, akinek a kezdeti hatalmas lelkesedés után lassan körvonalazódott: hiába szeretne, sajnos ő sem ért mindenhez, így egy kis segítséggel kiegészülve folytatta a felkészülést.

"A barátnőmet a hónom alá kaptam, és lerángattam a helyszínre, azóta is naponta kétszer hívom minden kis részlet, ötlet megvitatása érdekében..."

Azonban a modell arra is figyel, hogy ne csak a helyszín, de ő maga is tündököljön.

"Természetesen nem szabad rágörcsölni, de az esküvőnkből a legjobbat szeretném kihozni, hogy felejthetetlen és megismételhetetlen, egy igazi élmény legyen mindenki számára, aki velünk tart ezen a napon. Magamról nem is beszélve, a legjobb formámat kell hoznom!"

Forrás: Blikk