Ismerd meg Katalin hercegné stílustippjeit!
2020-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Katalin hercegnének nem csupán az öltözködésében kell számtalan szabálynak megfelelnie. Egész életét figyelő szemek kereszttüzében, szigorú kontroll alatt éli. Megjelenése mindig makulátlan, amit nem csak remek divatérzékének, hanem tehetséges stylistjának is köszönhet. Összegyűjtöttük a legjobb, legstílusosabb ruhaválasztásait.

Klasszikus stílusban, kiegészítőkkel megfűszerezve

Katalint hercegnéi státusza kötelezi arra, hogy klasszikus és visszafogott stílusa legyen, így több tucat nadrágos és szoknyás öltönyruhája van, melyeket díszekkel, övekkel, kalapokkal dob fel.

Mi az, amit elleshetsz?

Legyen olyan gardróbod, amely egymással jól variálható, nagyon jó minőségű, egyszerű szabású ruhadarabokból áll. Ha a munkahelyed konszolidáltabb öltözéket ír elő, érdemes ellesned a hercegné szettjeiből pár apró trükköt, melyekkel az összeállításod biztosan nem lesz unalmas.

Tubusruha

A tubusruha – vagy más néven zsákruha – az egyik legsokoldalúbban kihasználható alapdarab. Tökéletesen elrejti a test tökéletlenségeit, nyújtja az alakot. Kate gyakran választja ezeket a ruhákat hivatalos eseményekre, előnyben részesítve a semleges színeket.

Mi az, amit elleshetsz?

Figyeld meg, hogy milyen színű tubusruhákat hord Katalin! A semleges bézstől a királykékig szinte minden árnyalatúban láthattuk már. A változatos színhasználattal a decenstől a szupernőiesig minden ruhának más a stílusa.

Piros és kék

A piroshoz a legtöbben félve nyúlunk, pedig csak a megfelelő színárnyalatot kell megtalálni. Katalin a klasszikus pirosat szereti, melyet a hétköznapokban és ünnepi alkalmakkor is szívesen visel. A hercegnét gyakran láthatjuk kék tónusú szettekben is, ez bizonyára azért van, mert nagyon jól áll neki. Így ha te is a hercegnéhez hasonló bőrtípussal rendelkezel, bátran viselj hasonló árnyalatú ruhákat.

Mi az, amit elleshetsz?

Egy szép, bőrtónusodhoz illő piros vagy kék ruha minden alkalomra remek választás. Az egyszínű ruhák tökéletesek mind az összetett, mind az egyszerűbb ruhafazonoknál. Ez az egyszerű öltözék lehetővé teszi, hogy az összkép elegáns és kifinomult legyen.

 

Nadrág fehér inggel

Egy modern nő gardrójából nem hiányozhat egy jó szabású, minőségi anyagú fehér ing, amely a klasszikus öltözet alapkelléke. Mindig beválik, ha elegáns és könnyed megjelenést szeretnénk biztosítani magunknak. Tisztában van ezzel Kate is, aki előszeretettel hordja ezt az összeállítást.

Mi az, amit elleshetsz?

Egy klasszikus, karcsúsított szabású hófehér inget egy vékony elegáns nadrággal vagy egy egyszerű farmerrel bárhová felvehetsz, mindig tökéletes leszel benne.

 

Klasszikus blézer és kabát

Egy teljesen egyszerű ruha is feldobható egy klasszikus szabású blézerrel vagy egy elegáns kabáttal.

Mi az, amit elleshetsz?

Egy csinos kabát semmiképpen nem hiányozhat a szekrényedből. Ez is egy olyan klasszikus felsőruházati elem, melyet Katalin még szezonon kívül is visel.

 

Finom virágminta

Katalin hercegné nagy kedvence a hagyományos virágmintás könnyű ruha. Ez az egyszerű, mégis elegáns és stílusos szett minden színtípusnak tökéletesen áll.

Mi az, amit elleshetsz?

Virágminta rengetegféle létezik, melyek közül kedvedre válogathatsz: az extravagánsabb, kontrasztos színvilágú nagy mintájútól a romantikus, pasztelles apró virágosig mindegyikre igaz, hogy szuper nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Forrás: Activebeauty