Szétszakította a koronavírus Várkonyi Andit és Zsidró Tamást
2020-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Skype-on tartják a kapcsolatot a szerelmesek. Zsidró Tamás (56) és Várkonyi Andrea (45) ugyanis otthoni karanténba kényszerültek a gyermekeikkel. A fodrász és a műsorvezető nem él együtt. Kockáztatni nem szeretnének, így csak online érintkeznek a járvány ideje alatt.

– Andival szétszakított minket a vírus! Skype-on szoktunk beszélni, most ez a legbiztonságosabb. Különösen nehéz egy ilyen helyzetben távol maradni attól, akit szeretünk, könnyebb lenne együtt átvészelni, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznunk mindenki egészsége érdekében. Nem tudom, meddig fog tartani ez az állapot, de mi igyekszünk mindent megtenni, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta – mondta a Blikknek a fodrász, akit épp kertészkedés közben értek utol. Kihasználva a kényszerpihenőt és a jó időt, virághagymákat ültetett legidősebb fiával, Domával.

– Persze, kiderült, hogy ezeket télen kellett volna elültetni, ebből is látszik, hogy életemben nem csináltam ilyet, teljesen új nekem ez a kertészkedés. Mivel Domával itthon ragadtunk, ezzel próbáltuk elütni az időt, ami egyébként teljesen jó kikapcsolódás volt. A másik két gyerekem, Dani és Martin az anyukájukkal vannak otthon. Andiék is kirakósoznak otthon, mindenki azzal üti el az idejét, amivel tudja – tette hozzá Zsidró, aki bár igyekszik pozitív maradni, nehéz napok vannak a háta mögött. 22 év után ugyanis be kellett zárnia fodrászszalonját.

– Háromszor vettük fel a videót, amiben bejelentem a hírt, mert folyton elsírtam magam. Rengeteg érzelem tört elő bennem, a család mellett a szalon a mindenem, ezelőtt sosem zártunk be, csak vasárnaponként. Teljesen el vagyok kámpicsorodva, az alkalmazottakért nagyon aggódom, most reggel is beszéltem velük, bejelentkeztem náluk élőben, hogy tudjam, hogy vannak. A megoldáson töröm a fejem, hogy ne kerüljenek anyagilag nehéz helyzetbe, egy biztos, senkit nem fogok kirúgni. Érdeklődni fogok a banknál valami áthidaló megoldás után, de anyagilag is fel vagyok készülve – jelentette ki Zsidró, hozzátéve: készen áll kölcsönadni a bajba került beosztottjainak.

– Sokan felköltöztek vidékről, albérletet vettek ki, mert a jövőjüket látták a szalonban, nem szeretném cserben hagyni őket!

Forrás: Blikk