Kibékült modell szerelmével Szabados Ági?
2020-08-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csaknem két hónap után kibékült Szabados Ági és szerelme, Peleskey Bence modell.

Az RTL Klub híradósa és kedvese több mint egy évig alkottak egy párt, gyakorlatilag néhány hét után már össze is költöztek. A karantén alatt azonban valami megváltozott, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják, bár nem adták fel a reményt.

– Nagyon szeretik egymást, ez mindig is így volt. Amikor szakítottak, és Bence hazaköltözött a családjához vidékre egy időre, akkor is beszéltek. Gyakorlatilag nem telt el úgy nap, hogy ne keresték volna egymást, még ha csak pár üzenetet is váltottak – kezdte lapunknak a híradós egyik barátja.

– Egyértelmű volt, hogy amíg az érzelmek nem múlnak el, addig újrakezdhetik. Bence nem adta fel, a legromantikusabb módon ostromolta Ágit, aminek az lett a vége, hogy úgy döntöttek, újra megpróbálják a mosolyszünet után. Nem tudtak gátat szabni az érzéseiknek, és gyakorlatilag újra össze is költöztek. A karantén ideje alatt sok volt a probléma, a feszültség, de ez érthető, hiszen a nap huszonnégy órájában össze voltak zárva. Már ezt is máshogyan szeretnék csinálni, mindent higgadtan, nyugodtan beszélnek meg – folytatta történetüket informátorunk.

Forrás: Blikk.hu