Kérdezz-felelek Oláh Gergővel és feleségével
2023-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Házassággal, gyermekneveléssel kapcsolatos beszélgetésre invitálja a rajongóit Oláh Gergő, mindezt koncerttel egybekötve. Az X-Faktor egykori felfedezettje tizenöt évvel ezelőtt, szinte gyerekként vette feleségül a kedvesét, Nikit, akivel öt közös gyermekük született.

A házasságuk megélt néhány mélypontot is, amit Gergő egy évvel ezelőtt a Palikék Világa by Manna című műsorban sem tagadott.

„Szoktuk mondani a feleségemmel, hogy nagyon sok mindenen gyorsan mentünk át. Olyan dolgokon, amiken más lehet, hogy 20 év alatt megy át. A házasságunk is egy ilyen történet. Nagyon sok mélysége volt a házasságunknak nagyon hamar!” – fogalmazott akkor.

Mivel Gergő elérkezettnek látta az időt arra, hogy a tapasztalataival másokat segítsen, a közösségi oldalán egy felhívást tett közzé.

„Mit szólnátok egy hangulatos találkozóhoz, ahol velem és Nikivel lehetne beszélgetni, kérdéseket feltenni házasságról, gyereknevelésről és minden másról... és nyilván lenne egy kis zene is! Eljönnétek?” – kérdezte a rajongókat Oláh Gergő, aki többektől pozitív választ kapott, vagyis a jelek szerint sokan kíváncsiak az énekes gondolataira.