Képtelen meglenni gyermeke nélkül Hargitai Bea
2020-09-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az egykori playmate, Hargitai Bea rajongva szereti kisfiát, azonban tart attól, hogy a határzár elszakíthatja őket egymástól.

 

Bár Hargitai Bea már tíz éve kint él Csehországban, mégis elvállalta, hogy a vírushelyzet alatt ingázik otthona és az Álarcos Énekes forgatásai között. A terv kezdetben kivitelezhetőnek tűnt, ám az esetleges második hullám közeledtével egyre nagyobb a nyomás a gyönyörű édesanyán aki tart attól, hogy a határzárak elszakíthatják kisfiától.

"Eredetileg úgy terveztem, hogy a kisfiam, Jason végig Csehországban marad, én pedig csak a forgatások idejére, egy-két napra utazom ide. Ő még kicsi, ötéves, fontos neki a megszokott környezete, nem akarom ide-oda rángatni, ha nem feltétlenül muszáj. A járvány második hulláma azonban mindent átírhat, lehet, hogy magammal kell majd hoznom néha Budapestre, ha szeretném, hogy velem legyen, mert én esetleg nem tudok annyit ingázni" - mesélte a Storynak az Álarcos Énekes nyomozója.

Bea aggodalma nem véletlen, a modell anyuka ugyanis rendkívül nehezen bírja a fia, Jason nélküli időt, álomútjáról például pont a kisfiú miatt utaztak haza férjével.

"Roppant érzékeny vagyok, nagyon nehezen viselem, ha a kisfiam nincs velem. Eddig egy hét volt a leghosszabb idő, amit távol töltöttünk egymástól. Akkor az apukájával a Maldív-szigetekre utaztunk kettesben. Életem álma volt, hogy eljussak oda, de a harmadik-negyedik napon már rosszul éreztem magam, haza akartam menni a kisfiamhoz. Egy hosszú hétvégénél még a Maldív-szigeteken sem bírom tovább. Imádom azt a helyet, csodálatos, később is odarepültünk a párommal, de már csak 3-4 napra, és utána siettünk haza a fiúnkhoz. Így tökéletes volt" - mesélte a lapnak Bea.

Forrás: Blikk