Kiderült, miért óvja annyira a magánéletét Stohl Luca
2020-09-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sthol Luca sokkal jobban szeretné óvni a magánéletét a nyilvánosságtól, mint ahogy azt az édesapja tette.

A táncművész, műsorvezető Yvonne Dederick Pályakezdő Milliárdosok című könyvbemutatóján – amellett, hogy a példaképeiről, illetve a pályafutásáról beszélt – azt is elárulta, miért van az, hogy nem annyira aktív a közösségi oldalakon. Igazából ennek egy oka van: Stohl Luca sokkal jobban szeretné védeni a magánéletét, mint ahogy azt például az édesapja tette.

„Az én páromat senki nem látta ezeken a felületeken, de valószínűleg nem is fogják” – mondta, emlékeztetve rá, hogy amikor indultak a bulvárlapok, akkor hozzájuk bárki bejöhetett, aminek persze, voltak szép részei is, de aztán olyanok is, amelyek gyerekként nem valami jó, viszont mély nyomot hagytak benne – írja a Bors.

 

„Amikor apukám mélyaltatásban feküdt, és az édesanyámat hívogatták, hogy ők már megírták a cikket, szeretne-e valamit hozzátenni. Ezek azért beégtek egy akkor 8-10 éves gyerek lelkébe, talán ezért is vagyok csendesebb ezeken a platformokon. Sok mindent tudnék én is kirakni, ami a telefonom tárhelyét megtölti, de nem teszem. S talán ezért nem jutok egy bizonyos szinten túl, mint sokan, akik ezt bevállalják, de ez az én döntésem és egyáltalán nem bánom” – szögezte le Luca.

Forrás: Blikk