Magánéletéről vallott Zsidró Tamás
2020-09-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A válása óta eltelt évek után most kifejezetten jól esik a magány és a nyugalom a sztárfodrásznak. Imádja, hogy senkihez sem kell alkalmazkodnia.

Zsidró Tamás magánéletét sohasem jellemezte a nyugalom, így most kifejezetten örül annak, hogy csend van körülötte.

„Nyár eleje óta nincs párom, abszolút egyedül vagyok. Nyugodt is az életem!” – mesélte a Hot! magazinnak. A sztárfodrász arról is beszélt, mennyire pihentető volt számára a karantén időszaka, hiszen végre teljesen saját magára tudott koncentrálni.

„Nem élek magányosan, vannak új hobbik, amelyekben megtaláltam önmagam” – mondta Tamás, aki régebben karatézott, most pedig kickbox-edzésekre jár, emellett egy különleges japán diétával tesz egészségének megőrzéséért.

 

A sztárfodrász szerint az idő sokat számít a párkapcsolatok kialalkításánal, hiszen minél idősebb valaki, annál nehezebb neki megszoknia egy másik, új embert.

„Nem akarok már kompromisszumokat kötni” – mondta Zsidró Tamás, hozzátéve: „Fiatalon rugalmas voltam, a feleségemmel harmóniában éltem, de már elromlottam”.

Úgy érzi, sok volt számára a médiaszereplés. Végleg elhagyta a Dobó Katával és a Várkonyi Andreával kapcsolatos emlékeket. A sztárfodrász most már nyugalomban szeretné tölteni az idejét, számára már nem a szerelem a legfontosabb dolog az életben.

Forrás: Blikk