Keanu Reeves megmutatta a barátnőjét
2019-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Keanu Reeves 35 éves filmes karrierje során eddig még sohasem mutatkozott nővel az oldalán nyilvános eseményen, ám most megtört a jég. Az internet kedvence mindenkit meglepett.

Keanu Reeves

A világsztár a karrierje során mindig is féltve őrizte a magánéletét a nyilvánosság elől. Évtizedekkel korábban még hallani lehetett arról, hogy éppen együtt van valakivel, de a 2000-es évek óta semmit nem tudni a szerelmi életéről.

Most megtört a jég: Keanu Reeves kéz a kézben jelent meg Alexandra Grant társaságában a LACMA Art + Film Gálán, amit a Gucci szervezett Los Angelesben.

Keanu Reeves

Az 55 éves színész és 46 éves művész egy pillanatra sem engedték el egymást, többször is szerelmes pillantást váltottak, ezzel is kimutatva, hogy semmi takargatni valójuk nincsen. Keanu nagyon büszkének tűnt a nővel az oldalán.

Keanu és Alexandra egyébként akkor ismerkedhettek meg egymással, amikor korábban együtt dolgoztak. A művésznő készítette el a színész verseskötetének illusztrációit. Egyébként egyszer már sikerült őket lencsevégre kapni: októberben egy Los Angeles-i szusibár teraszán álldogáltak kéz a kézben, szorosan egymás mellett.

Keanu Reeves

Forrás: Blikk.hu