Johnny Depp mégis bántalmazta exfeleségét?
2019-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Johnny Depp továbbra is tagadja a vádakat, miszerint bántalmazta exfeleségét, Amber Heard-öt. A színésznő viszont nem enged, és kiharcolta, hogy hozzáférhessen Johnny orvosi aktáihoz azzal az indokkal, hogy bebizonyítsa: a színész kapcsolatuk alatt drogot és alkoholt is fogyasztott - írja a Deadline híre alapján a Ragazze.

Johnny Depp

A bíróság arra kötelezte a színészt, hogy november 15-éig át kell adnia orvosi papírjait, és minden más dokumentumot, aminek köze lehet az alkohol- és drogfogyasztásához.

A bíróság engedélyezte Ambernek, hogy átnézzék az aktákat, melyekből kiderült, hogy a színész milyen kezeléseken vett részt, milyen időpontban drog- és alkoholproblémák miatt. Johnny ügyvédei ezt meg akarták akadályozni, a bíróság mégis Amber mellé állt, és a kezeléseket végző egészségügyi intézmény átadta a kartonokat.

A színésznő ezekre hivatkozva azt állította, hogy a színész folyamatosan tudatmódosító szerek hatása alatt állt, ezért labilis, és az emlékezete nem megbízható.

“Johnny kapcsolata a valósággal folyamatosan változott, függően attól, mikor és mennyi tudatmódosítót fogyasztott. Nagyon rossz mentális állapotban van, ezért az emlékezete sem megbízható.”

Depp ügyvédei viszont továbbra is azt állítják: nem történt erőszak a házasság során, ezért minden vizsgálatba beleegyeztek.

Johnny Depp

Forrás: Blikk.hu