Kate Winslet büszke férjére
2021-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kate Winslet nem bírta ki, hogy egy interjúban ne áradozzon a férjéről, Edward Abel Smith-ről, akihez kilenc évvel ezelőtt New York közelében, a Catskill-hegységben egy istállóban ment feleségül. A párnak van egy hétéves kisfia, akit Bear Blaze-nek hívnak. Kate szerint a párja „különösen” nagyszerű munkát végez mind kisfiuk nevelésében, mind férjként ugyanolyan csodálatosan odaadó.

- Nagyon szerencsés vagyok." - nyilatkozta a színésznő. - Olyan emberként, aki súlyosan diszlexiás, remekül képes gyakorolni velem a szövegeimet. Nagyon nehéz neki hangosan felolvasni, de mégis megteszi - jegyezte meg Winslet a párjáról.

Hozzátette, hogy Edward mindig nyugodt és kiegyensúlyozott, amit a vegán étrenddel, jógával, lélegzetelállító munkával és úszással ér el. A férfi annak ellenére, hogy nem tervezett „találkozni és feleségül venni egy olyan nőt, aki a híres”, neje szerint nagyon is jól kezeli a reflektorfényt.

Edward egyébként Richard Branson unokaöccse, és a Virgin Galactic marketing, promóciós és űrhajós tapasztalatainak vezetőjeként dolgozik.

Forrás: Blikk