Justin Bieber meglepő kijelentést tett a házasságáról
2022-05-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Justin Bieber nemcsak azt osztotta meg, hogy rájött, a Hailey Bieberrel kötött házassága nem oldja meg a személyes problémáit, de azt is, hogy mindezt hogyan vészelte át.

 
A 28 éves énekes az Apple Music csatornán Ebro Dardennek adott interjúban arról beszélt, hogy rájött, a Hailey Baldwin Bieberrel kötött házassága nem oldja meg a személyes problémáit.

– Ez egy utazás. Emlékszem, amikor megnősültem, egy kis érzelmi hullámvasútba kerültem, mert azt hittem, a házasság megoldja az összes problémámat, de nem így lett. Ez csak azt tükrözte, hogy egy kicsit képmutató ember vagyok. Azt akarod, hogy a feleséged olyasmit csináljon, amit te nem csinálsz, és ilyenkor nehéz tükörbe nézni. Rá kell jönnöd, hogy nem az az ember vagy, akinek feltétlenül hitted magad. Ez az egész a trauma és életkörülmények eredménye – kezdte Bieber.

Az énekes ezután részletezte, milyen pozitív hatással volt rá a vallás az életében.

– A Jézussal való kapcsolatom segített abban, hogy ne legyek olyan kemény magammal szemben. Jézus végigvezetett ezen az úton, és napról napra egyre jobban vagyok már. Úgy gondolom, néha elbátortalanítja az embert, ha az élet pofán vág, és nehéz ezek után talpra állni – fejtette ki őszintén a gondolatait Bieber.

A sztár azt is elárulta, hogy egy új albumon dolgozik, aminek a megjelenési dátumát még pontosan nem tudja, de hamarosan kész lesz – olvasható a People oldalán.

Forrás: Blikk