Judy mélypontra került házasságáról vallott
2022-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Minden házasságban előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák, de a rajongók az utóbbi időben egyre jobban kezdtek aggódni Judy magánélete miatt. Az énekesnő ugyanis félreérthető posztokat osztott meg, amelyek az elengedésről és a tovább lépésről szólnak. Felmerült tehát, hogy közte és a férje között problémák lehetnek, és válságba került a 2011-ben kötött házasságuk.

– Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket. De küzdelemben vagyunk mindketten. Aki 14 év után azt mondja, nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk. Óriási szerelem volt a miénk, most is szeretjük egymást annyira, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt. A kislányunk érdekeit is szem előtt tartjuk. Úgy akarjuk elengedni egymás kezét, már ha el fogjuk, hogy senki ne sérüljön. Ha így lesz, azt is el fogom mondani, hiszen nincs abban semmi szégyellni való, ha az ember elfárad. Azt azonban fontosnak tartom leszögezni, hogy ennek semmi köze a 12 év korkülönbséghez. Mindketten vagyunk olyan bölcsek, hogy igyekezzünk a legjobb megoldást találni – árulta el az énekesnő, aki a családalapítás óta sokkal erősebbnek érzi magát.

Azt is megosztotta a Borssal, hogy az emberi kapcsolataiban, csakúgy, mint édesanyja, nem feltétlenül áll ki magáért, ha pedig egy domináns fél kerül a közelébe, könnyen elnyomott tud lenni. Ám amióta családállításra jár, egyre erősebbnek érzi magát, megtanult kiállni önmagáért, s többé már nem engedi, hogy alárendelt legyen. Többek között ezért is veszítette el pár barátját.