Judy kislánya jól viselte a válást
2023-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Judyéknál a karácsonynak különösen nagy jelentősége és hangulata van. Ők már 23-án kezdik az ünnepet, de természetesen a lánya, Maja az édesapját is meglátogatja.

„Nálunk 23-án kezdődik a karácsonyi őrület, a tesómék, a párom és a szülei is velünk ünnepelnek. Huszonötödikén Maja átmegy a nagymamájához, majd az apukájával lesz három napot, így elég mozgalmasnak néz ki számára az év vége” – mesélte el az énekesnő, aki arról is beszámolt, hogyan viselte a válást.

Most már túl vagyok a nehezén, tudok másfelé is orientálódni. Szerencsére Maja is elképesztően alkalmazkodó ebben az új helyzetben

– mondta, hozzátéve: „Volt olyan pillanat, amikor elgondolkodtam, jó döntést hoztam-e, de most úgy érzem, a helyemen vagyok.”

Judy számára a gyermeke a legfontosabb, így a döntéseit mindig annak megfelelően hozza meg, hogy azok milyen hatással lesznek Majára.

„Mindig is Maja volt az elsődleges: az, amit ő szeretne. Amikor én voltam kicsi az öcsémmel, többször volt olyan, hogy a szüleink elválnak. Mivel nagyon nehezen élem meg a változásokat, már maga a tudat is megviselt, hogy külön folytatják. Ezért az én hatásomra együtt maradtak még jó pár évig. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy létezik olyan, amikor a szülők nem válnak el a gyerek miatt, de ma már, felnőttfejjel úgy gondolom, ez nem feltétlenül jó” – mondta.

Arra fel kellett készíteni Maják, hogy az apukájával külön utakon folytatjuk, de Maja felnőttesen látta, hogy ketten együtt nem működünk, ezért nem várta el tőlünk, hogy együtt éljük le az életünket; ez hatalmas erőt adott a továbblépéshez.

Judy mindent megoszt a lányával, aki a rossz időszakokban tartotta benne a lelket: „Sokszor én kerülök olyan szituációba, amikor szükségem van az ő segítségére. Érzelmes vagyok, és boldogsággal tölt el, hogy Maja is ilyen.”