Jon Bon Jovi is jelen volt fia nászútján
2024-07-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kétszemélyes nászút helyett családi vakációra ment a Netflix üdvöskéje, Millie Bobby Brown és újdonsült férje, Jake Bongiovi. A fiát és a menyét a legendás rockzenész is elkísérte közös életük első nagy kalandjára Szardíniára. A büszke édesapa köztudottan fantasztikus kapcsolatot ápol a 20 éves színésznővel, aki közel három év után mondta ki a boldogító igent szerelmének.

Májusban mi is beszámoltunk arról, hogy Millie Bobby Brown egy visszafogott ceremónián, a legközelebbi családtagjai társaságában titokban fogadott örök hűséget Jon Bon Jovi 22 éves fiának, Jake Bongiovinak. Júniusban a szerelmesek már friss házasokként osztottak meg képeket az orlandói Universal Studiosban töltött nászútjukról, ám most kiderült, hogy ez csak egy apró szelete volt a mézesheteiknek, hiszen a múlt hétvégén már az olaszországi Szardínia szigetén folytatódott a mulatság.

Az ifjú párt szombaton a szardíniai Porto Cervóba már a modell szülei, Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Hurley is elkísérték, így a kétszemélyes nászút igazi családi vakációvá vált számukra. A Page Six értesülései szerint a 20 éves színésznő és két évvel idősebb kedvese kéz a kézben és mosolyogva andalogtak a gyönyörű mediterrán szigeten a sztárszülők társaságában, ahol le is fotózták őket.

A rockikon támogatja a fiatalok szerelmét

Jon Bon Jovi fantasztikus kapcsolatot ápol a menyével, és annak fiatal kora ellenére is nagyon támogatta a fia házasságát a színésznővel, amikor tavaly bejelentették az eljegyzésüket. A rocksztár korábban így nyilatkozott:

Nem tudom, számít-e a kor. Ha megtalálják a megfelelő partnert, és együtt fejlődnek, azt hiszem, ez lenne a tanácsom, valóban bölcs dolog együtt növekedni.

A 62 éves Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai zenész azt is hozzátette, hogy minden gyermeke boldog párkapcsolatban él, s a családjuk is szereti a gyerekek párjait.