Emma Watson újra szerelmes
2024-07-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Emma Watson boldogabbnak tűnik, mint valaha. A Harry Potter-filmek 34 éves bombázóját a hétvégén – több mint egy évvel a szakítása után – egy titokzatos férfival kapták lencsevégre, sőt, még egy csók is elcsattant közöttük! A színésznő, aki egy ideje visszavonult a színészettől, jelenleg részmunkaidős mesterképzésen vesz részt, az Egyesült Államok és Oxford között ingázik.

A Harry Potter-filmek Hermione Grangerje tavaly májusban, 18 hónap után szakított üzletember párjával, Brandon Greennel, ám mára újra rátalált a szerelem: erről tanúskodnak ugyanis azok a fotók, amelyeket az elmúlt hétvégén a színésznőről és új kedveséről készítettek a lesifotósok – szúrta ki a The Sun. A szerelmesek között még egy csók is elcsattant.

A lap szerint Emma Watson – aki tavaly mindössze 33 évesen visszavonult a színészettől – beiratkozott egy részmunkaidős mesterképzésre az Oxfordi Egyetemen, így jelenleg az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság között ingázik, de személyesen csak néhány előadáson van ott a biztonsági embereitől kísérve, a többin online vesz részt. Azt nem tudni, hogy a friss fotók hol készültek, ám Watsonnak a ciklus végéhez közeledve kicsit több ideje van a szórakozásra.

Eggyel több oka lett Oxfordba utazni

Egy forrás így nyilatkozott:

Hihetetlenül boldognak tűnt, mintha a világon semmi gondja nem lenne. A bőröndjeit egy fekete Range Rover hátuljába tették a biztonságiak, majd elbúcsúztak egymástól

– tette hozzá a forrás, aki azt is elmondta, hogy a szerelmesek hihetetlenül közel voltak egymáshoz, és az sem érdekelte őket, hogy ki nézi őket, csak egymásra figyeltek.

– Emma szereti Oxfordot, és rendszeresen itt van a családja miatt, de úgy tűnik, most már van egy másik oka is, hogy szeresse a várost – jegyezte meg a párhoz közelálló forrás.

Watson tavaly májusban vetett véget a Sir Phillip Green brit divatüzletember fiával való viszonyának. Brandon Green a bulizós életmódjáról ismert, és korábban egy sor modellel randizott, ám a színésznővel eleinte meglehetősen komolynak tűnt a kapcsolatuk. Azóta Emmát már együtt látták egy másik amerikai üzletemberrel is, de korábban randizott már egy rögbijátékossal, Tom Duckerrel is.