Jolly nyíltan felvállalta új szerelmét
2019-07-07  /  Szerző:   /   Szerelem Két hónapja szövődött szerelem a családjától elköltöző mulatóssztár és barátnője között, s ma már Tarcsi Zoltán, azaz Jolly (40) és új párja, Barbara (21) felvállalják a boldogságukat.

Jolly

Egy ideje azt rebesgetik, hogy bár csak áprilisban költözött el a családi fészekből, a feleségétől, Suzytól (33) és közös kislányuktól, igen hamar rátalált a szerelem. Többször látták együtt a fiatal lánnyal, a bimbózó kapcsolat, a köztük izzó szikra feltűnt már korábban is a környezetüknek. Most azonban ők is nyilvánosságra hozták: együtt vannak. Jolly kedden tette fel az egy napig látható közös képeket az Instagram-oldalára. A fotók félreérthetetlen érzelmekről árulkodnak, hiszen a fiatal lány Jolly ölében ül, vagy éppen a szerelmes énekes lehel csókot Barbara arcára, ráadásul a kép sarkában egy piros szívvel tudatják a boldogságukat.

Jolly

– A valódi érzelmeket nem lehet eltitkolni, de nincs is értelme. Boldog vagyok Barbara mellett! – vallotta Jolly, hozzátéve: szabad ember, mással is előfordult, hogy a szakítása után nem sokkal rátalált a szerelem.

– Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt – árulta el Jolly, aki esetében nem is csoda, hogy belehabarodott a fiatal lányba, hiszen Barbara tavaly a Magyarok Világszépe versenyének második helyezettje volt.


– Korai lenne többet gondolni a kapcsolatunkba, mint ami van, de tény, együtt vagyunk – mondja Jolly, aki a házasságáról már nem akar beszélni, Suzynak és a kislányának nem szeretne fájdalmat okozni.

– Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba – tette hozzá Jolly, aki elárulta: a válása folyamatban van, de keresetet a bíróságra még nem adtak be. Egyeztetnek az ügyvédjeikkel, hogy mindent tisztázzanak a bontóperre.

Forrás: Blikk