Johnny Depp Joelle Rich ügyvédnővel randizik
2022-09-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Johnny Depp rajongói semmit sem akartak jobban, mint hogy a színész az ügyvédnőjével, Camille Vasquezzel randizzon, aki a volt felesége, Amber Heard ellen védte. Annak ellenére, hogy a kamerák előtt úgy tűnt, megvan köztük a kémia, Vasquez tagadta, hogy romantikus kapcsolat lenne közte és ügyfele között.

A dolgok teljes fordulatával, Depp egy másik ügyvédjével randizik: Joelle Rich-csel. A londoni ügyvédnő képviselte a színészt a Sun elleni két évvel ezelőtti brit rágalmazási perében - írja a Page Six.

Rich nagyon sikeres jogi karriert futott be, és londoni ügyvédi irodájának, a Schillingsnek a partnere. "Nagy szakértelemmel rendelkezik a becsületsértési, magánélet- és szerzői jogi vitákban" - olvasható a cég profiljában." A nagy tapasztalattal rendelkező peres ügyvéd Joelle célja, hogy a jogszerűen biztosítsa ügyfelei védelmét a magán- vagy üzleti életben"

Rich felsőfokú tanulmányait is az Egyesült Királyságban végezte. A Birminghami Egyetemen tanult jogot 2003 és 2006 között. Az egyetemet követően a BPP jogi karon folytatta tanulmányait, ahol a média és szórakoztatás, a szellemi tulajdon, valamint a kereskedelmi és magánvásárlások szakterületekre specializálódott - olvasható a Linkedin oldalán.

Rich jelenleg házas, de azóta már külön él, miután Deppel találkozott a tárgyalása során.

Egy bennfentes a US Weeklynek elmondta, hogy házas volt, amikor megismerkedett A Karib-tenger kalózai sztárjával. Elidegenedett házastársával állítólag két közös gyermekük van.