Megszületett Alec Baldwin nyolcadik gyermeke
2022-09-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immár nyolcgyermekes apukaként büszkélkedhet Amerika háromszoros Golden Globe-díjas színésze. Felesége, Hilaria Baldwin osztotta meg az első pillanatok képeit az új csöppségről, aki a hetedik közösen vállalt gyermekük.

Alec Baldwin és felesége még márciusban osztotta meg a hírt, miszerint az újabb taggal bővül a családjuk. A színésznek az előző házasságából is van egy gyermeke, így számára a most született kislány már a nyolcadik, Hilaria Baldwinnal közösen pedig a hetedik gyerkőc.

A kislány csütörtökön jött világra, aki az édesanya bejegyzése szerint az Ilaria Catalina Irena nevet kapta.

"Megérkezett! Izgatottan jelentjük be, hogy a kis álmunk valóra vált"- jelentette be a nagy hírt Hilaria Baldwin Instagram-oldalán, aki egy videót megosztott a szülőszobában, melyen a büszke apuka is feltűnik. A felvételek során pedig azt is láthatjuk, az 1 és 8 év közötti nagytesók milyen odaadóan fogadják a kishúgukat.

A kislány láthatóan nagyon boldoggá teszi az egész családot, amire nagy szükségük is volt, hisz a színész élete egyik legnehezebb időszakát élte meg miután egy forgatáson elsült kezében a kellékfegyver, ami halálosan megsebesítette a produkció operatőrét.