Milyen hobbit válassz, ha fel szeretnéd kelteni a másik nem érdeklődését?
2022-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szakemberek érdekes tanulságokra jutottak, amikor azt kutatták, hogy vajon milyen szabadidős tevékenységeket tartunk az ellenkező nemnél vonzónak és kívánatosnak társkeresés során. Ugyanakkor talán a végeredmény annyira nem is meglepő, ha megnézzük a mostanság divatos közösségi médiában megjelenő fotótartalmak trendjeit.

A hölgyek ugyanis jellemzően egy utazni szerető, sportos férfiről álmodoznak, aki emellett kedveli a kulturális programokat, míg az urak a szintén fitt és sportos, nagyvárosi, modern nőket keresik.

Mit találnak vonzónak a férfiak?

Ha egy nő olyan dolgokról mesél a bemutatkozásában, mint egészség, sport, család vagy épp tánc. Hogy miért? Mert tudat alatt a férfiak olyan társat keresnek, akivel valószínűleg egészséges és erős gyerekeik születhetnek. Ezért is vonzódunk valakihez jobban, ha szép és kiegyensúlyozott, mert ezt szeretnénk átörökíteni, valamint egy egészségtudatos nő nagyobb valószínűséggel fogja tudni kihordani gyermekét, és aztán ellátni a családját.

A top 10 legvonzóbb női hobbi rangsora: torna, fényképezés, utazás, művészet, tánc, politika, kültéri aktivitások, főzés, tanulás, zene

Mit találnak a nők vonzónak?

Bármennyire is erőteljes mozgalom ma már a női egyenjogúság, és hogy a modern nők megállnak a saját lábukon, tudat alatt még mindig a régi biológiai program működik. A hölgyek olyan férfit keresnek, aki várhatóan képes lesz megvédeni és ellátni őket. Ha egy férfi kulturális érdeklődésű, akkor ráadásul intelligensebbnek is gondoljuk, míg az utazási kedv azt mutatja a külvilág felé, hogy anyagilag stabil a háttere, mert megengedheti magának a drága kirándulásokat. Ugyanakkor a kalandvágy mindig is izgalmas tulajdonság volt a nők számára.

És a rangsor a top 10 legvonzóbb férfias hobbiról: utazás, testedzés, színház, tánc, főzés, kültéri aktivitások, politika, házikedvencek, fényképezés, sportközvetítések nézése

Ez is érdekelhet! - 8 tulajdonság, amiket a nők szívesen olvasnak egy online társkeresőn

A hasonlóságok

Könnyen észrevehető a két nem közötti hasonlóság, hiszen mindenki számára fontos az egészség és a testmozgás. Senki nem vágyik unalmas, középszerű életre és céltalan jövőképre. Mindkét nem olyan társat szeretne, aki segíthet számára a fejlődésben és álmai elérésében. Vonzónak találunk minden újat és izgalmasat, amelyet a másik hozhat be az életünkbe, és amellyel egyébként talán esélyünk sem lenne megismerkedni.