Jöhet a második baba a Sztárban Sztár leszek! győzetésénél
2022-01-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csiszár Istvánnak, a Sztárban Sztár leszek! győzetésének igencsak jól indul az év: tavaly 10 millió forinttal lett gazdagabb, valamint hamarosan elkészíti saját dalát is. Emellett magánéleti tervei is vannak.

Bár István és párja összeházasodtak, a pandémia miatt nem volt lehetőségük az ünneplésre, így most, az új évben szeretnék ezt bepótolni.

"A helyszínt már kiválasztottuk, egy kastélyban szeretnénk megtartani. Bettihez, mint táncosnőhöz, a habos-babos-hercegnős világ passzol, így a ruháját is ilyennek képzeli el. A lagzival kapcsolatban a legfontosabb, hogy olyan legyen, amilyet a feleségem szeretne, így szinte biztos, hogy nagy lesz és színes"– nyilatkozta a Ripost 7-nek Csiszár István.

Ám ezen kívül feleségével a családbővítés is foglalkoztatja őket: úgy határoztak, 2022-ben jöhet a második baba.

"Tervben van egy újabb kisbaba. Ezt Klaudia, a jósnő is, akivel egy tényekes forgatáson találkoztam, megjósolta nekünk, hogy hamarosan jön az újabb baba, de elárulom, hogy ezt is szeretnénk. Fontos, hogy legyen a lányunknak testvére, és a gyerekek szempontjából jó, ha nincs közöttük több, mint három év. Köztem és a bátyám között hat év van, és érezhető volt a nagy korkülönbség"– tette hozzá az énekes.

Forrás: Blikk