Féltik a sztárpárok Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságát
2022-01-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Idén eddig a nagy szakításoké a főszerep. Sokakat megdöbbentett, hogy zátonyra futott Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. Új férfi mellett találta meg a boldogságot Kulcsár Edina. Meggyes Dávid is elhagyta Hor­váth Grétát Stana Alexandráért. A fiatal párok közül ketten már a gyerekvállaláson is túl vannak, de szerelmük nem állta ki az idő próbáját.

Kucsera és Tápai kapcsolatában már korábban is volt hullámvölgyek, de egy szakítás után a szüleik segítségével visszataláltak egymáshoz. Vajon van visszaút, ha a házasság zátonyra fut? A Blikk tapasztalt párokat kérdezett meg, akik évtizedek óta kitartanak egymás mellett: mi a hosszú házasság titka? Mit javasolnak a fiataloknak, hogyan rendezzék a konfliktust? Szerintük mindig van remény.

Dr. Hevesi Kriszta szexuál­pszichológus 19 éves volt, amikor megismerte a rockzenész Hevesi Tamást. Most is remek a házasságuk.

– Az egyik legfontosabb, hogy tudjunk beszélgetni, megmaradjon az érdeklődés a másik iránt. A vitáinkban pedig ne minősítsük egymást. Próbáljuk megérteni a másikat, ne meggyőzni akarjuk a saját igazunkról. Gyakran elhisszük, a mi szerelmünkért semmit nem kell tenni, mert egy csoda, így egy kicsit belelustulunk a kapcsolatba. A humor is fontos, ha tudunk együtt nevetni, az rengeteg feszültséget fel tud oldani, és sokkal jobbá válik a „párkapcsolati klíma” – magyarázta a Blikknek a szakértő.

 

Zoltán Erika és Kátai Róbert 32 éve élnek megingathatatlan szerelemben... egy erotikától túlfűtött klipforgatáson estek egymásba. Azóta nem született táncoslány, amelyik elvonta volna Robby D figyelmét Erikáról.

– Aki azt mondja, hogy egy kapcsolatban nincsenek hullámvölgyek, hazudik. Nekem még azt tanították annak idején, az ember vigyázzon arra, amije van. A mai világban sokkal könnyebben engedik veszni az emberek a házasságukat. Hiányzik a kölcsönös tisztelet – árulta el az énekesnő, aki a 60. születésnapja alkalmából fergeteges bulival készül a rajongóinak és a barátainak február 19-én, ahol természetesen a férje is ott lesz.

– 32 éve nem voltam csajos buliban, és nem is leszek! Soha nem én vagyok, hanem mi vagyunk, együtt. Mi mindent együtt csinálunk Robival, nekünk ez működik, de ahány pár, annyiféle kapcsolat – mondta meggyőződéssel Erika.Több mint negyven éve él boldog házasságban Balázs Klári és Korda György. Az énekes házaspár szerint tökéletes recept nincs, de vannak elengedhetetlen szabályok, amelyek megkönnyítik azt.

– Mindent meg kell beszélni, nem szabad elhallgatni semmit, az őszinteség nagyon fontos – kezdte Korda György, aki szerint az sem árt, ha a humor jelen van.

– Ha a párod nem tud megnevettetni, akkor baj van. Igenis tudni kell együtt nevetni. Fontos az is, hogy hason­lóak legyenek a célok és az érdeklődési kör, nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Én például imádom a tengert, a napot, a jó időt, de ha Klárika minden nyaraláskor síelni akart volna menni, nem tartanánk itt – árulta el az ország Gyuri bácsija, aki szerint sosem szabad haragosan lefeküdni.

– Olyan nincs, hogy egy pár ne veszekedjen, ne vitatkozzon, de nem szabad ezt átvinni a következő napra – vallotta Korda, akinek a felesége, Balázs Klári még egy nagyon fontos dolgot árult el.

– Sokan hiszik azt, hogy a szerelem elején tapasztalt izgalom húsz év múlva is ugyanolyan marad. De ez nincs így, hiszen közbeszól az élet, történnek a dolgok. El kell fogadni, hogy minden változik, és nem szabad elvárni, hogy minden olyan rózsaszín marad, mint az elején. Nőként pedig arra is figyelni kell, hogy vonzóak maradjunk – adott tippet Klárika.

Forrás: Blikk