Janza Kata együtt forgat szerelmével
2020-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újra egy munkahelyen dolgozik Janza Kata (47) és kedvese, Pesák Ádám (25). A színésznő a napokban ismét Mátyás Ildikó bőrébe bújik, hogy visszatérjen a Barátok köztben a képernyőre.

Ám úgy tudjuk, a története egyelőre nem fonódik össze a szerelme által alakított Harmath Gergőével, így nemcsak a stúdióban kerülik el egymást, a magánéletben is kevesebb idejük marad egymásra.

– Eddig talán egyszer sikerült egy kocsival jönnünk a stúdióba, és egyetlen alkalommal volt esélyünk arra, hogy közösen ebédeljünk, ráadásul az sem úgy alakult, ahogy terveztük. Mivel hatalmas szeretettel fogadott mindenki újra a csapatban, folyamatosan akad valaki, aki szívesen beszélgetne, ha már van egy kis szünetünk. Nagyon örülnek ugyanis, hogy visszatért a nagy nevettető – magyarázta Janza Kata, aki az ármánykodó karaktere szöges ellentéte az életben. Míg Mátyás Ildikó mindig valami gonoszkodást forgat a fejében, addig a színésznő folyamatosan szórakoztatja a stábtagokat.

– Én tényleg valódi bohóc vagyok, imádok viccelődni, nevetni, szórakoztatni másokat. Csinálom a műsort és a műszak, a fodrászok, a sminkesek pedig élvezik – nevetett Janza. Az elmúlt 21 évben többször feltűnt hosszabb-rövidebb időre a Rózsa bisztróban és a könyékén, hiszen Vili bácsi lányaként olykor neki is van dolga a Mátyás király téren, jelenleg mégis Ádám az, aki otthonosabban mozog a stúdióban.

 

– Ezt most inkább az ő otthona, éppen ezért, amikor újra forgatni kezdtem, próbált egy kicsit kísérgetni, megmutogatni, mi hol van. Ez így pár év távlatából érthető, de szerencsére azért eltöltöttem én is sok időt ezek között a falak között, hogy ne legyen minden idegen – árulta el a színésznő, aki ha nem is forgat rendszeresen a Batátok köztben, a csapat által tartott bulikon rendszeresen részt vesz.

– Emlékszem, amikor először mentem el úgy, hogy Ádám már a sorozat részese volt, sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan működünk együtt. Aztán amikor szinte azonnal birtokba vettük a karaoke mikrofont és elkezdtük a mi kis műsorunkat, mindenki rájött, hogy a korkülönbség csak egy szám. Mi igenis nagyon passzolunk, egy húron pendülünk – mosolyosodott el a színésznő.

Janza Kata és Pesák Ádám a Budapesti Operettszínházban dolgoznak együtt, ám a járványhelyzet miatt jelenleg ők sem léphetnek színpadra. Éppen ezért mindketten nagyon hálásak a Barátok közt produkciójának, hogy színészi feladatokkal tudnak foglalkozni, és persze a forgatásoknak köszönhetően bevételük is van.

Forrás: Blikk