Tóth Gabi és férje kettesben romantikáztak
2020-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor már december óta nem voltak kettesben, így – bár főleg Gabi édesanyjának unszolására – úgy döntöttek, elutaznak és kikapcsolódnak egy kicsit, végül azonban nem maradtak annyit, mint tervezték.

A pár Tóth Veráékhoz utazott Palkonyára, ugyanis Vera ott él és vezet szerelmével egy éttermet. Gabiék eredetileg két éjszakát maradtak volna, azonban egyszerűen nem bírták a kislányuk nélkül – mesélte Gábor a Ripostnak.

„Hiába tudtuk, hogy Gabi anyukájával a legnagyobb biztonságban van, egyszerűen az elmúlt fél év csak Hannarózáról szólt. Már nem létezik olyan, hogy nélküle... vagyis hát, ezt is meg kell szokni” – mondta az apuka, majd hozzátette: „Amikor elindultunk otthonról, volt, aki azt javasolta, ha valóban szeretnénk kicsit kikapcsolódni, romantikázni, ne is beszéljünk a gyerekről. Megpróbáltuk, de szavak nélkül is értettük egymást Gabival. Ahogy egymásra néztünk tudtuk, hogy nem maradunk tovább”. 

Gábor szerint, ha minden jól megy, és nyáron nem tér vissza a vírus, már képesek lesznek két éjszakát is távolmaradni, bár az apuka elmondta, az lenne a legjobb, ha Hannarózát is vinnék magukkal.

Forrás: Blikk