Janicsák Veca készen áll egy új szerelemre
2022-07-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

 

Janicsák Veca zeneileg és a magánéletben is megtalálta a helyét, most azt is elárulta, hogy különleges lemezbemutató koncerttel készül. Az eseményt augusztus 28-án rendezik meg a budajenői Magtárban, ahol az énekesnő életútja és zenei munkássága kerül majd párhuzamba.Janicsák Veca új klippel jelentkezik, augusztusban pedig a régóta ígért lemezbemutató koncertjére is sor kerül. Az eseményt az énekesnő édesanyjának első festménykiállítása nyitja majd meg. Emellett bemutatkoznak az egyedi tervezésű Farm of Veca merchandise termékek is, a legfrissebb dalokon túl pedig egy story-telling est részesei lehetnek az érdeklődők, ahol Veca személyes életúttörténete színesíti majd a zenei élményt.

Könnyű nyári slágerként mutatkozik be Veca Ébredés című dala, amely a hamarosan debütáló, teljes mértékben saját szerzésű új album soron következő előfutára.

„Nagyon vártam, hogy ezt a dalt is megmutathassuk a közönségnek, mivel számomra az Ébredés az album egyik legfontosabb darabja. Az elmúlt időszak nehézségein túl, az új fejezetet szimbolizálja számomra " - fejtette ki Veca, aki úgy gondolja, fontos üzenetet hordoz legújabb dala.

"Azt a békét és a boldogságot, amire az utunk végén rátalálhatunk. Te döntöd el, mikor zárod le az a múltat és nyitsz új lapot, erősebb és pozitívabb emberré válva. Ez az üzenet egy könnyed, nyári klippel párosul, amelyet Pátzay Ádám operatőr barátom rendezett” - folytatta az énekesnő.

A koncertélmény mellett hatalmas meglepetés részesei is lehetnek a résztvevők.

„Jó pár éve igazi családi vállalkozás a miénk, hiszen amellett, hogy a nővérem, Regina a menedzserem és mára a grafikai elemekért is ő felel, a sógorom, Hajas Gábor a zeneszerzőtársam és a DJ-m is egyben. Ezúttal a koncerten azonban szerettem volna az iparművész édesanyánk, Veress Klára tehetségét is megmutatni, így a festményeit itt láthatja majd először a közönség. Anyaként nem tudta megvalósítani a művészi ambícióit, csupán nyugdíjas korára jött el számára az az életszakasz, amikor ecsetet ragadott, hogy a saját életében meghatározó, őt inspiráló pillanatokat vászonra vigye" - mondta.

Elárulta, fontosnak tartja, hogy közelebb kerüljön a közönségéhez.

"A női és az emberi sorsokat, így sajátomat is, szeretném kicsit közelebb hozni a közönségemhez, ezért a régi és az új dalokat a saját életút történetemmel vegyítve hallhatja majd a közönség, a pályafutásom kezdeti éveitől napjainkig végig vezetve, egy bensőséges estén."

A népszerű énekesnő nagyon örül annak, hogy édesanyja is bekapcsolódik majd az eseménybe. Az egyedi darabokon a család állatai fognak majd visszaköszönni Veress Klára rajzain keresztül.Forrás: Blikk