Megszületett Nádai Anikó második kisfia
2022-07-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke. A csodás hírről a kismama számolt be a közösségi oldalán. A rajongói már tűkön ülve várták a jó hírt, hiszen kedden koradélelőtt kedvese, Péter már műtősruhában jelentkezett be az Instagramon. A büszke szülők egy fotót is megosztottak magukról melyen a pici is látható.A páros még az év elején jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek, nem sokkal azután hogy elárulták, eljegyezték egymást. A gyönyörű műsorvezető és szerelme már nagyon várták, hogy karjaikban tarthassák a kis jövevényt, aki végül július 19-én, kedden látta meg a napvilágot.

"A boldogságunk határtalan a szívünk csordultig. Üdv a nagyvilágban kisbabánk"- írta Anikó büszkén az Instagramon. 

Hajmásy Péter ugyanezt a fotót a 24 óráig elérhető Instagram sztorijában osztotta meg.

A kicsi nevét már korábban elárultak, a csöppségnek a Hajmásy Péter Pál nevet szánták, apukája után. A névválasztás nem tűnt meglepőnek, hiszen ez már hagyománnyá vált a Hajmásy családban. A gyermek azonban Hajmásy Alex lett.

 "Ha fiú lesz, akkor Péter Pál. Nekem apukámat is, nagypapámat is így hívják, elég régóta megy az a hagyomány" - árulta el korábban a boldog apuka az RTL Reggeli műsorában.

A kisfiú császármetszéssel érkezett és az RTL Klub műsorvezetőjének korábbi kapcsolatából született kisfia, Patrik is nagyon várta már.

Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának háziasszonya végig jól viselte ugyan a várandósságot, de türelmetlenül várta már, hogy kezébe foghassa Hajmásy Péterrel közös kisfiukat. Anikót már a babavárás alatt is mindenhova elkísérte párja, nem volt hát kérdés, hogy a szülést is olyan közelről éli majd át az újdonsült apuka, amilyen közel császármetszés esetén csak lehetséges.

A műsorvezető ugyanis korábbi méhnyakrák-műtéte miatt az orvosok javaslatára nem kockázatott, és így hozta világra második kisfiát.

– Patriknál szerettem volna ezt a csodát a maga természetességében átélni, a pici azonban az orvosom tanácsára császármetszéssel érkezik majd. Tavalyelőtt volt egy műtétem, ami miatt úgy a legbiztonságosabb, ha ezúttal így hozom világra a kisfiam. Sem az orvosom, sem mi nem szeretnénk kockáztatni, ezért gondolkodás nélkül elfogadtam a tanácsát – mesélte korábban a Blikknek Anikó, aki szerint kedveséről már a várandósság alatt kiderült, hogy nagyszerű apuka lesz.

– Peti már most szuper apuka, mindenhova jön velem, és vigyáz rám. Szeretné a kicsi körüli teendőkből is maximálisan kivenni a részét, éppen ezért úgy tervezem, hogy a kicsi születése után néhány hónappal visszatérek dolgozni. Persze ez majd a babától és az én megérzésemtől is függ majd, semmi sincs még kőbe vésve – mondta akkor Nádai Anikó.

 

A műsorvezető és Hajmásy Péter kapcsolata 2020 őszén kezdődött, az összhang pedig olyan erős volt közöttük az első pillanattól fogva, hogy idén januárban Hajmásy Péter feltette a nagy kérdést Nádai Anikónak dominikai álomutazásuk alatt. „Ezerszer is igen!” - írta akkor posztjában Anikó, aki az eljegyzési gyűrűjét is megmutatta. Néhány nappal később a pár azt is bejelentette, hogy közös gyermekét várja.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Patrik hihetetlenül kiegyensúlyozott, cuki baba volt, és biztos vagyok benne, hogy a második kisfiammal sem lesz ez másképp – fejtette ki korábban a Blikknek Anikó.

A friss szülők nemrég egy újabb poszttal jelentkeztek. Péter két fotót posztolt: az egyiken Anikó pocakja még nagy és kerek, a másodikon pedig már a korábban megmutatott kórházi fotó szerepel.

„Előtte-utána! Köszönjük a rengeteg üzenetet... Minden rendben, mindenki jól van! Imádunk Titeket!” – írta a posztban, amely ide kattintva érhető el.

A büszke apuka egy képet is megosztott már a csöppségről. Óriási mosollyal az arcán, kezében az aprócska újszülöttel tette közzé az első közös apa-fia fotót.

"Jó reggelt, nagy világ! Hajmásy Alex vagyok, 4140 gramm és 55 cm!"– írta friss bejegyzésében Hajmásy Péter, aki azt is elárulta, hogy az anya és a baba is rendben vannak.

Az első kép az újszülöttről ide kattintva érhető el.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések