Jákob Zoltánra újra rátalált a szerelem
2023-12-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Jákob Zoltán szívéért nemrég még nők tucatjai versengtek, A Nagy Ő pedig végül Hajnal Bettina személyében talált rá új párjára, akivel azonban a műsort követően mégsem úgy tartották a kapcsolatot, ahogyan szerették volna, így az újdonsült pár szakított egymással. A milliárdosra most mégis újra rátalált a szerelem.

Ám az üzletembert egyelőre csak a kiskutyája várja haza, így az ünnepek közeledtével egyre inkább érzi magát magányosnak, mert ebben az időszakban erősebb a szeretetéhsége, hiányzik neki az intimitás. Jákob Zoltán ennek ellenére azt mondja, most jól van.

Megvan az új szerelem, és sosem felesel, csak azt teszi, amit kérek

– jelentette ki a milliárdos a csütörtöki Tények Pluszban.

A körmöskirály nemrég vásárolta meg új autóját, egy Ferrarit, aminek ő az első tulajdonosa Magyarországon, és ami iránt már most hatalmas szeretetet érez. Bár Zoli szerint a három luxus sportautója közül az újat használja majd leginkább, azt is bevallotta, előfordul, hogy már nem tud ugyanúgy örülni a dolgoknak, mint régebben. Így van ezzel az új járgányával is, ami szerelem volt első látásra, de már nem ugyanazt az örömet érezte, mint amikor az első autóját vásárolta.

Van az úgy, hogy már nem tudsz örülni. Például, amikor a harmadik Ferrarimat vettem, nem éreztem azt az örömöt, mint amikor az elsőt. Nem elég az, hogy új az impulzus, mert abba is bele lehet fásulni, hanem az impulzus típusának is kell változnia

– tette hozzá a milliárdos, aki elmesélte még, hogy egy alap Ferrari árának a háromszorosát kérték el az új autójáért, ami legalább hatalmas és rendkívüli képességekkel rendelkezik.

Jákob Zoltánra a sok jótékonykodás és munka mellett is sokan irigyek, pedig ahogy elmondta, ugyanolyan problémákkal küzd, mint más emberek, és hiányoznak neki a normális kapcsolatok, de ettől függetlenül pozitívan gondol mindenkire.

Mindenki önmagamért szeret, de ha nem, akkor hozzáírom a csalódásokhoz, mert már volt belőle sok

– mondta.

A rendkívül jókedvű géllakkirály hozzátette: mindenkinek azt üzeni, kezdjenek el élni még ma.