Varga Viktor nők nélkül akar élni
2023-12-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Viktor és párja, Lili kapcsolata nem mondható szokványosnak, hiszen az énekes szabadságvágya hatalmas, s semmilyen szinten nem szereti, ha korlátozzák vagy elköteleződésre kényszerítik.

Persze, nem árult zsákbamacskát önmagával kapcsolatban, tisztázta a kedvesével, hogy mire számíthat tőle.

– Elmondtam Lilinek, hogy sajnálom, de én most nem közös jövőt akarok építeni, nem ez a fázisom van. Hanem most az vagyok, akiből végre előjöhet az ego és megteremtheti azt, amit egész életében szeretett volna, és miután ez majd megtörténik, onnantól kezdve nem érdekel, mert minden álmomat megvalósítottam, ami magammal kapcsolatos – kezdte a Levente Klubja című YouTube-műsorban Viktor, akinek a párja elfogadta a hallottakat, és nem zavarja, ha a zenész éjjeleken át a saját házát építi együtt töltött idő helyett. Persze, Lilinek nem csak ezt kellett megértenie, hiszen Viktor számára az együttlakás is sarkalatos dolog.

Viktor életében egyébként akadt olyan időszak is, amikor egyszerre több nővel volt párkapcsolata, ám az sem vált be neki.

– Több nővel éltem együtt, de ennek semmi értelme nincs, mert felzabálják egymást, maximum három hónapig működik – jelentette ki.