Jákob Zoltán szegény nőt választana
2023-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Nagy Ő következő hódítója, Jákob Zoltán megosztotta, hogyan képzeli el a hozzá illő nőt. Mind a külsőt, mind pedig a belsőt tekintve megvan az ideálja.

Jákob Zoltán, aki nemrég még egy hétcsillagos dubaji hotelben töltötte a húsvétot a családja körében, most arról beszélt, hogy ideális esetben inkább egy szerény, szegényesebb körülmények között felcseperedett nőt választana maga mellé.

Jákob az elmúlt időszakban körbe van véve gyönyörű nőkkel, hiszen a következő Nagy Ő a Magyarország Szépe verseny zsűrijének elnökeként találkozott az induló hölgyekkel, akikről elmesélte, hogy idén különösen sokan jelentkeztek. A verseny kiemelkedően szép lányai mellett vannak cukik is, akiket benevezett valaki. Bár az üzletember szerint rajtuk érezni, hogy nem a versenybe valók, ő mégis mindenkit megszavazott, mert megsajnálta őket.

A milliárdos üzletember arról is mesélt, hogy a külsőt tekintve milyen lányok tetszenek neki:

„Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó”.

Mint elárulta, már vele is megesett, hogy az ideáljától különböző nőbe esett bele:

„Megesett, hogy beleszerettem valakibe a belső értékei miatt. Hosszú évek távlatából azt mondhatom, talán még jobb is volt vele, mint olyannal, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén van, és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket”.

Inkább egy szerény nőt választana.

Arra a kérdésre, vajon szegény vagy gazdag nőt képzel-e el maga mellé, így válaszolt:

Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van ilyen –, akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos.