Jákob Zoltán féltékeny
2024-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán elárulta, bizony volt benne némi féltékenység, amikor először meglátta Hajnal Bettit az új szerelmével.

Jákob Zoltán és Nagy Ő-beli választottja, Hajnal Betti a műsor után röviddel különváltak, mert úgy érezték, nem egy irányba tartanak. Mint mondták, más életvitellel rendelkeztek, ezért szakítottak.

Betti egy ideig nem kereste a szerelmet, nem is akart nyitni mások felé, ám végül mégis rátalált a Nagy Ő egy akkor még titokzatos férfi személyében. Később elárulta, igaz a hír, tényleg szerelmes.

Bár Jákob Zoli korábban úgy nyilatkozott a dologgal kapcsolatban, hogy örül Betti szerelmének, most elárulta, nem könnyű más karjában látni a volt párját.

Óhatatlanul is összehasonlítja magát az ember azzal, aki utána következik

– mondta a milliárdos üzletember a Tények Plusz stábjának, majd hozzátette: „nekem nagyon szimpatikus ez a srác, akivel a Betti van, mert a tekintete őszinte és odaadónak tűnik”.

„Így együtt látva őket, azt gondolom, van közöttük kémia és boldognak tűnnek együtt, bár szerintem nem sok ideje ismerhetik egymást, ugyanis Bettivel nem régóta vagyunk olyan viszonyban, hogy máshol keressük a boldogságunkat” – mondta, miközben a párról készült fotót nézegette.

Először, amikor ránéztem, picit szomorkás lettem, mert ez azt mutatja, hogy most már közöttünk valószínűleg soha nem lesz semmi

– mondta Zoltán.

„Én ugye, nem találtam még új párt, és ilyenkor az ember kicsit önmagára gondol, hogy na, neki már sikerült, nekem még nem. De egyébként nem vagyok elkeseredve, sőt, nagyon szurkolok neki” – tette hozzá a milliárdos.