Harry és Vilmos még mindig haragban
2024-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg szívesen találkozott volna a bátyjával, ám végül mégis egy londoni szállodában töltötte az éjszakát.

III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták. A hír hallatán az Amerikában élő Harry herceg rögtön Angliába utazott, hogy a beteg édesapja mellett legyen. Bár Harry és Vilmos nem tervezték, hogy találkoznak a herceg londoni tartózkodása alatt, egy forrás szerint egy közös barátjuk, Mark Dyer egyfajta hídként működhetne a testvérek között. Dyer volt az, aki Diana hercegné halálakor a hercegeket mindenben segítette, hogy könnyebben átvészeljék a nehéz időszakot.

Harry a hírek szerint az érkezése után mindössze 45 percig volt édesapjánál, az éjszakát pedig nem egy királyi rezidencián töltötte, hanem vélhetően egy luxushotelben szállt meg. Várhatóan nem is tölt majd sok időt az Egyesült Királyságban, ugyanis a jövő héten egy rendezvényen kell megjelennie a feleségével, Meghan Markle-lel.

Egy forrás szerint a gyomorrákból nemrégiben felépült Dyer az elmúlt években jelentős támogatást nyújtott Harrynek.

„Markra mindig lehet számítani, hogy észhez téríti Harryt, akit sztoikus nyugalommal, a háttérből támogat ebben a stresszes időszakban” – árulta el a Daily Mail informátora. A Harryhez közel állók szerint a herceg örömmel venné, ha találkozhatna a bátyjával.

„A herceg elsősorban azért utazik az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa az apját, de ha lehetőség adódna arra, hogy találkozzon a walesi herceggel, örömmel elfogadná” – árulta el egy másik bennfentes, ám a Buckingham-palota forrásai szerint Vilmos és felesége, Katalin hercegné nem tervez találkozót Harryvel.

Harry herceg Erzsébet királynő halála óta szinte alig beszélt az édesapjával, s egyes hírek szerint még a herceg 39. születésnapján sem vették fel a kapcsolatot. Ám napokban Harry rögtön Londonba utazott, ahogy tudomást szerzett édesapja betegségéről.