Itt vannak a legjobb jégpályák az országban!
2020-01-08  /  Szerző:   /   Rúzs

Bár az enyhe időjárás eddig nem nagyon kedvezett a téli sportok szerelmeseinek, az előrejelzések szerint az újév első hónapjában végre beköszönt az évszakot jellemző igazi hideg és ezzel a korcsolyaszezon is. Hazánkban a téli hónapokban ma már összesen több mint 100 helyszínen lehet korizni. És nem csak a fővárosban, hanem szétszórva az egész országban.


Budapest

Az ország leghíresebb jégpályája egyértelműen Budapest szívében, a Városligetben található. A mesés környezet nem csak a fővárosiakat vonzza, de sok külföldi is ellátogat ide a különleges környezet és hangulat miatt.

Debrecen

A Nagyerdei Stadion szomszédságában lévő korcsolya pálya Magyarország egyik legmodernebb ilyen létesítménye. A hatalmas jégfelület csaknem 1600 négyzetméteren az év tíz hónapjában korcsolyázható.

Szeged

A Szegedi Műjégpálya a város egyik leghíresebb turistacsalogató látványossága, amely a városba betévedők és a helyiek körében is hihetetlenül népszerű. Különlegessége a péntekenként megrendezésre kerülő hangulatos jégdiszkó. Érdemes erre időzíteni a koris programot.


Pécs

A Pécsi Műjégpálya különlegessége, hogy nem zárt térben, hanem szabad ég alatt lehet hasítani a jeget. Szombaton és vasárnap pedig – akárcsak Szegeden – itt is a táncos lábúak vehetik át az uralmat a pálya felett, hiszen minden hétvégén jégdiszkóval várják a szórakozni és mozogni vágyókat.

Baja

A Petőfi-szigeten várja a korcsolyázókat egy kifejezetten jól felszerelt műjégpálya, amelynek területén még jégbár is üzemel. A tea és a forralt bor mellett ingyen wifivel csábítják sportolásra és kikapcsolódásra a környékbelieket.

Forrás: Activebeauty