Íme az 5 legjobb szépség app!
2022-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Már annyi beauty applikáció létezik, hogy lassan már a bőség zavarával küzdünk. Az alábbi cikkben megismerheted az 5 legjobbat.YouCam Makeup

Ezzel az applikációval virtuálisan összeállíthatod a sminkedet. Egyszerűen készíts magadról egy selfie-t vagy válassz ki a galériából egy korábbi képet, és már kezdheted is a sminkelést. Számos makeup közül válogathatsz, sőt mi több, akár frizurákat és szemüvegeket is felpróbálhatsz. A Pro-verzió már fizetős, de azzal hozzáférsz az összes funkcióhoz, és a fotódat magas felbontásban is el tudod menteni.

ToxFox

Kíváncsi vagy, hogy az általad használt termék tartalmaz-e bármilyen káros anyagokat? Akkor ez az app neked való! Mindössze be kell szkennelned az adott termék vonalkódját, és ha van benne káros összetevő, akkor kapsz róla egy listát. Amennyiben az adott készítmény nem tartalmaz méreganyagokat, akkor értelemszerűen ezt is jelzi neked az alkalmazás egy zöld pipával. Ez az applikáció rendkívül hasznos azok számára, akik biztosra akarnak menni az általuk használt készítmény minőségét tekintve, de nincs türelmük áttanulmányozni az összetevők hosszú listáját.

Perfect365

Ebben az applikációban számos sminktippet kapsz. Egyszerűen nézd végig az előre összeállított sminkmintákat, melyek egy részét profi sminkesek és beauty influenszerek álmodták meg. Egyes mintáknál fel vannak tüntetve a használt termékek, továbbá egy leírás is, aminek köszönhetően Te is könnyedén elkészítheted magadnak. További funkciókra elő tudsz fizetni, vagy egy videó megnézése ellenében bizonyos időre engedélyt kapsz azok használatára. Fényeffektek, rúzsok, szájceruzák, szémhéjfestékek, szempillák, frizurák és hajszínek közül válogathatsz, sőt mi több, még az arcformádat is módosíthatod. Az elkészült képet elmentheted vagy megoszthatod a közösségi oldalaidon.

SkinBetter Skin Analyzer

Ezzel az appal nem tudod helyettesíteni a bőrgyógyászt, de elég közel kerülsz hozzá. Dokumentálni tudod a bőrproblémáidat, felismeri a ráncokat, vöröses foltokat, öregségi foltokat, mitesszereket, továbbá készít egy profi arcelemzést. Mindezt a rólad készült fotók segítségével. Ezt követően egyéni termékajánlatokat és tippeket kapsz bőrgyógyászoktól, illetve plasztikai sebészektől. Mindössze jó angol ismeretekre lesz szükséged, az alkalmazás ugyanis angol nyelvű.

Mirror

Egy pillantást szeretnél vetni a sminkedre, de a közeledben nincs sehol egy tükör? Ebben az esetben nagy segítségedre lesz ez az applikáció. Az app kezelése rendkívül könnyű. A zoomolás mellett van egy zseblámpa funkciója is, így sötétben is meg tudod nézni magadat a „tükörben”. Fotókat is tudsz készíteni, melyeket le tudsz menteni vagy tovább tudsz küldeni.