Ilyen volt Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője!
2022-07-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Millió dolláros luxuslagzi helyett pénztárcakímélő, szűk keretű szertartáson kötötte össze életét a hollywoodi álompár. Kiszivárogtak az első részletek Jennifer Lopez és Ben Affleck titkos esküvőjéről. Las Vegas aprócska kápolnájában tették le az örök esküt.

Jennifer Lopez és színész párja az évekkel korábban eltervezett fényűző lagzi helyett, a lehető legnagyobb titokban, július 16-án, szombaton mondta ki a boldogító igent. A rejtélyes körülmények között megrendezett esküvő részleteiről az énekesnő szűkszavúan számolt be a rajongóinak.

"Tartsatok ki sokáig, és talán életetek legjobb pillanata veletek is megtörténik Las Vegasban, hajnali fél egykor, a szerelem alagútjában, a gyerekeiddel és azzal a személlyel, akivel örökké együtt leszel majd."

A J. Lo, vagyis mostantól Mrs. Jennifer Lynn Affleck által írt rövid levelet a The Sun portálja közölte. Az oldal szerint az esküvőt a Little White Chapel helyszínen tartották meg, amelynek a költsége a lap szerint csupán 77 £, ami kevesebb mint 40.000 Ft lenne, ha átváltjuk.

A ceremónia előtti izgalmakkal teli percekben a gyönyörű énekesnő fodrászmester barátjával, Chris Appletonnal készülődött, aki egy videót is megosztott a menyasszonyról, ahol hófehér, de nagyon visszafogott ruháját is megpillanthatjuk. A videóban a menyasszony elárulta, hogy hosszú-hosszú évek óta őrizgeti már ezt a ruhát magánál, amit egy forgatásról szerzett, és nagyon boldog, hogy végre rajta lehet, izgatottan várja a következő pillanatokat.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés


Hajkölteményét és menyasszonyi sminkjét is megosztotta barátja az oldalon:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés


Mindeközben férje a kápolna mosdójában vette magára a szintén hófehér öltönyét. A készülődés után 4 másik pár kíséretében várakoztak az aprócska rendezvény helyszínén:

„Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét, és tartották egymást. Előttünk egy fiatal pár, aki háromórás autóutat tett meg Victorville-ből lányuk második születésnapján – mindannyian ugyanazt akartuk –, hogy a világ partnerként ismerjen el minket, és a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül nyilvánítsuk ki szerelmünket a világ számára - mesélte Jennifer Lopez.

Rövid szertartás keretében felolvasták az egymásnak írt fogadalmaikat, átadták a gyűrűket, ami életük végéig összeköti majd őket. Végül - mivel lemondtak a pluszköltséget jelentő Elvis-imitátorról - Bluetoothról szólt a zene, miközben kisétáltak. A szűkös szertartásról így nyilatkozott az énekesnő: "Végül ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni."

Forrás: Blikk