Pál Dénes összeházasodott szerelmével
2022-07-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pál Dénes 2013-ban tűnt fel a The Voice című tehetségkutatóban, azóta pedig nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is szárnyal. Kilenc éve ismeri párját, akivel egy közös kislányuk is született, nemrég pedig örökre összekötötték az életüket.

 

Az énekes és párja, Heni már kilenc éve egymás életének a részei, ám csak most házasodtak össze. Mindig szóba került az esküvő, de kezdetben fontosabb volt számukra az anyagiak megteremtése, kislányuk, illetve az, hogy végre új otthonba költözhessenek.

– Az mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy összeházasodunk, de hogy mikor, az igen bizonytalannak tűnt, mesélte Dénes, majd párja megerősítette, hogy a pandémia is annak idején keresztülhúzta a számításaikat, ám mostmár végre kimondhatják, hogy életüket férjként és feleségként élik.

Az esküvő helyszín különlegessége pedig nemcsak szépségében, de abban is eltér a megszokottól, hogy előbb megvolt, mint maga a lánykérés.

– Dénes annak idején a lánykéréssel is várta a megfelelő pillanatot. Tavaly augusztusban a Pikant Pajtában koncertezett a zenekarával. Szokásomtól eltérően elkísértem. Azonnal beleszerettünk ebbe a Provance-hangulatú vintage helyszínbe. Beszéltünk is róla: ha egyszer összeházasodunk, itt el tudjuk képzelni. Ő csak mosolygott magában. Velem ellentétben pontosan tudta, hogy két nappal később, Rómában megkéri majd a kezem. Így történt, hogy nálunk az esküvői helyszín hamarabb megvolt, mint a lánykérés. Öszönösen választottuk, ahogyan egymást is, és mindkét döntés a lehető legjobbnak bizonyult – emlékezett vissza a meghatározó pillanatra Heni.

Mind a kettőjük számára meghatározó, és egyben megható pillanat volt az, mikor négy éves kislányuk, Panni hozta a ceremónián a gyűrűket, amit előtte sokat gyakoroltak, hogy minden tökéletes legyen.

– Panni hozta nekünk a szertartáson a gyűrűket. Előtte napokig gyakoroltunk, hogy csinálja majd, nagyon komolyan vette a kihívást. Elképesztően édes volt, ahogy a gyűrűpárnával a kezében bevonult az esküvőn. Szem nem maradt szárazon, hiába beszéltük meg előtte, hogy legalább addig ki kellene bírni örömkönnyek nélkül, míg belép a menyasszony - osztotta meg Dénes a Meglepetés magazinnak, aki azt is elmesélte, hogy grafikusként saját maga tervezte a meghívókat és az asztalkártyákat, az asztalok pedig híres zenekarok neveit viselték számok helyett.

Az énekes és párja hagyományos módon szerették volna eltölteni az utolsó napjukat az esküvő előtt, ezért külön helységben aludtak. Dénes pedig mikor később meglátta újdonsült feleségét a káprázatos menyasszonyi ruhában nem bírta ki könnyek nélkül.

– Számomra az esküvőn a legszebb pillanata az volt, mikor megláttam Henit, amint menyasszonyi ruhában közeledik felém. Ugyan sok éve együtt élünk, de igyekeztünk szabálykövető módon eljárni, így hát a nagy nap előtti este ő a hálóban aludt, én pedig a nappali kanapéján. Ő másnap elment a kislányunkkal és a barátnőivel készülődni, én pedig felügyeltem az előkészületeket. Amikor ott, az esküvőn, a hatalmas izgalmak közepette először megpillantottam, bevallom elérzékenyültem. Egyszer csak arra eszméltünk, hogy férj és feleség vagyunk, megszólal a kedvenc sorozatunk, a Jóbarátok főcímdala, amit a gratulációkhoz választottunk és attól a perctől kezdve fergeteges buliba torkollott az este – fejtette ki Dénes, aki feleségével Szicíliába utazott nászútra, kislányuk pedig ez idő alatt a nagyszülőknél volt.

Forrás: Blikk