Így ünnepelte a házasságát Dancs Annamari
2024-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Budapesti Operettszínház sztárja, Dancs Annamária egy éve mondta ki a boldogító igent a férjének, Lászlónak, akivel egy romantikus esküvőn kötötték össze az életüket Toszkánában.

A pár immár hét éve él együtt boldogságban, közösen nevelve Annamari első házasságából született kisfiát, Ádámot, aki László két gyermekével is remekül kijön. A pár nem is lehetne boldogabb, ezért visszautaztak Olaszországba, hogy ott ünnepeljék meg az első házassági évfordulójukat. A színésznő Szicíliából posztolt, ahol gyönyörű környezetben ölelik egymást a férjével.

„Boldog házassági évfordulót, Szerelmem! Hat éve a szerelmem, egy éve már a férjem is, és még mindig el tudok csodálkozni azon, hogy hogy hozott minket össze a sors… És hogy mennyire ugyanazt szeretjük, akarjuk, éljük!” – írta a fotóhoz Annamari.

A színésznő 24 óráig látható történetében azt is megmutatta, hogy az olasz életérzés milyen közel áll hozzá: egy étteremben dalra fakadt az olasz zenészek kíséretében és ikonikus itáliai slágereket énekeltek együtt.