Kapcsolatfüggőségéről vallott Brasch Bence
2024-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A koronavírus alatt döbbent rá a kapcsolatfüggőségére Brasch Bence.

A népszerű színész, aki a Sztárbox című műsorban is brillírozott, megnyerve a nehézsúlyú kategóriát, Kadarkai Endre Lélekben című műsorában vallotta be, hogy hosszú éveken át képtelen volt egyedül boldogulni, arra volt szüksége, hogy mindig legyen mellette valaki.

– Volt egy elég hosszú időszak az életemben, amikor egyik kapcsolatból a másikba mentem. Akkor, abban a pillanatban mindig azt éreztem, hogy egy fontos, nagy találkozás történt, szerelmes lettem, de amikor eltelt négy-öt hónap szünet két kapcsolat között a Covid alatt, nagyon rosszul voltam. Nem tudtam magammal mit kezdeni – mondta Brasch Bence, aki akkor önvizsgálatot tartott és rájött, kapcsolatfüggőséggel küzd.

Rájöttem, az a baj, hogy egyedül nem vagyok jó, nem kapok visszaigazolást, nem tudok létezni.

Bence nem fordult szakemberhez, saját magát diagnosztizálta. Ahogy fogalmazott, „mindig úgy szállt át egy másik vonatra, hogy már volt jegye”.

– Viszonylag sok hosszú kapcsolatom volt. Most abban a fázisban vagyok, amikor megtanultam magam értékelni, tisztelni, és most már tudok egyedül lenni – árulta el, hozzátéve: jelenleg is szingli.

Azt mondják, akkor tudsz rendesen lenni egy párkapcsolatban, ha jól vagy önmagaddal és fordítva. Most picit ezzel küzdök, vannak hullámaim. Jó egyedül hazaérni, jó leülni a kanapéra.