Besokallt és Szlovákiába költözött Jázmin Viki
2024-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Felszámolta budapesti életét és hazaköltözött Szlovákiába a családjához Jázmin Viktória! Az egykori szépségkirálynőnek elege lett a sok buliból, a szereplésekből és a modellkedésből is szeretne visszavenni. Az elmúlt néhány hónapban hatalmas önismereti utat járt be, legtöbb barátjával megszakította a kapcsolatot, jelenleg pedig az első filmjén dolgozik.

Ez a magyarázata annak, hogy az utóbbi néhány hónapban nemigen lehetett hallani a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Celebrandi szereplőjéről. Nem vállalt tévés szerepléseket és még közösségi oldalán is csak ritkán posztolt. Mindez részéről teljesen tudatos volt, ugyanis állítja, új fejezetet nyitott.

– Kicsit elegem lett mindenből... és besokalltam. Túl sok volt a szereplés, a modellkedés, a bulik és az italozás, valamint az a sok nehézség és negatív hatás, ami ért engem Budapesten. Mindig is modell akartam lenni, de amikor ez valóra vált, nem éreztem jól magam. Tavaly októberben belenéztem a tükörbe és megkérdeztem: kell ez nekem? Rájöttem, hogy nem, így év elején felszámoltam a fővárosi életemet és hazaköltöztem Szlovákiába – újságolta lapunknak a modell.

Döntéséhez sok minden vezetett. Tavaly egy olyan menedzserrel dolgozott együtt, akivel nem egyeztek az elképzeléseik, ez pedig komoly nehézségeket okozott. Egyre több szorongást okozott a folytonos megfelelés és a felé áradó rosszindulat. Emellett már a folytonos bulik és a mámoros esték is terhessé váltak.

– Az előző években folyton eseményekre, partikra jártam a munkám miatt. Egy idő után bármennyire nem akartam menni, azt éreztem, muszáj minél több helyen mutatkoznom. Ezzel lett egy baráti köröm is, akik nem rossz emberek, de más az értékrendjük. Számomra már nem okozott örömöt velük leülni borozni és pletykálni. Elkezdtem őket kívülről látni,és azt éreztem, nem akarok közéjük tartozni – vallotta be Jázmin, aki hazaköltözése után velük is megszakított minden kapcsolatot.

 

Mostanra sokkal komolyabb tervei vannak.

– Az, hogy hazajöttem, felért egy terápiával, kiegyensúlyozott lettem. Az utóbbi években el voltam veszve, a pörgés miatt semmilyen sérelmet nem tudtam feldolgozni és az ismerkedésre sem jutott időm. Szeretnék pár éven belül édesanya lenni, és ehhez minden téren rendbe kell tennem az életemet. Írtam egy listát, hogy miket szeretnék megvalósítani, és most ezekért dolgozom – mesélte. – Lelkileg és testileg is újraépítem magam. Nem járok bulizni, minden nap korán kelek, edzem és a projektjeimet viszem.

Jázmin a modellkedéssel nem szeretne végleg leszámolni, de most más tervek élveznek nála prioritást. Elkezdett első filmjén dolgozni, emellett olyan brandekkel együttműködni, akikkel más nemigen áll kapcsolatban.

– Tavaly kint voltam a Cannes-i filmfesztiválon, ahol összeismerkedtem neves szakemberekkel. Akkor döntöttem el, hogy ebbe belevágok. Az utóbbi hónapokban jártam kint Berlinben, Los Angelesben emiatt, és most ismét utazom Cannes-ba. Már kész sztori és megírtam a forgatókönyvet is, a megfelelő szakembereket keresem a folytatáshoz. Az influenszeri munkámat is folytatom, és annyit mondhatok, a magánéletem szintén kezd rendeződni. Semmi sem hiányzik a korábbi életemből – jelentette ki.