Így talált rá a szerelem Berki Mazsira
2024-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Berki Krisztián halála után nem sokkal Mazsit már új férfi oldalán lehetett látni; most elárulta, miért vágott bele korán egy másik kapcsolatba.

Berki Mazsira a rengeteg fájdalom és veszteség után rátalált a boldogság, és úgy érzi, békére lelt az új párja mellett. Férje, Berki Krisztián halála után sokan nem nézték jó szemmel, hogy új fejezetet nyitott az életében és más valaki oldalán lépett tovább, de az édesanya hálás, amiért Zoltánnal egymásra találtak. A páros már több mint egy éve összeköltözött: a gyermekeikkel, Székesfehérváron laknak, de a munkája miatt Mazsi többször ingázik a főváros és vidék között.

A kapcsolatuk elején több próbát is ki kellett állniuk, de minden akadályt sikeresen vettek. Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában a barna szépség megható vallomást tett arról, hogy a találkozásuk igencsak sorsszerű volt a kedvesével.

„A barátnőm elhívott egy horvátországi hétvégére és ott teljesen véletlenül megismerkedtem a jelenlegi párommal, Zolival. Megpillantottam, és tudtam, hogy köztünk lesz valami, aztán amikor jöttünk haza, már együtt is voltunk. Nagyon érdekes volt, hogy az ember fél. Én is gondolkodtam, hogy ezt lehet-e, nem szabad, még nagyon korai... és úgy éreztem, hogy ezt a sorstól valamiért kaptuk, nemcsak én, hanem a kislányommal együtt” – mesélte a műsorvezetőnek, majd hozzátette:

Nem akartam eltolni ezt, mert azt gondoltam, ennek most valamiért itt van az életünkben a helye, és ha ad az élet, akkor el kell fogadnunk

– emelte ki Mazsi.