Viharos szakítás után mégis lesz esküvő?
2024-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Miklós Joe két hete jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk Hrovatin Csengével, most viszont úgy látszik, újra szent a béke köztük.

Az elmúlt időszakban se veled, se nélküled kapcsolatban élt Varga Miklós Joe és szerelme, Hrovatin Csenge, akik egy forgatás során találkoztak először egymással. A kezdeti baráti beszélgetésekből hamar szerelem alakult ki köztük, annak ellenére, hogy Joe korábban azt gondolta, sosem fog ennyivel fiatalabb nővel összejönni. A 21 év korkülönbség azonban nem szabhatott gátat a románcnak, már másfél hónap után a lánykérés is megtörtént.

Igen ám, de a Nyerő Párosban először beszéltek arról, hogy gyakran heves civakodásaik vannak, melyeknek az a vége, hogy Csenge összepakol és egy időre elköltözik a kedvesétől. Eddig már többször is szakítottak egymással, viszont mindig visszataláltak egymáshoz, legutóbb viszont úgy tűnt, végleges a döntésük a különválásukat illetően. Két hete Joe a közösségi oldalán tudatta, hogy véget ért a kapcsolatuk és sok boldogságot kíván Csengének az életben. Ezt követően sejtelmesen nyilatkozott a szakításról, miszerint hatalmas szeretet és ragaszkodás van köztük.

Egy ideig úgy tűnt, kútba esett az esküvő, de most nagyon úgy fest, hogy szent a béke és meg tudták beszélni a nézetletéréseiket. Csenge ugyanis a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy kettesben töltötték az estét és a kedvenc olasz éttermükbe mentek randevúzni. Joe neve mellé egy szívet is csatolt, ebből arra lehet következtetni, hogy talán újra megpróbálhatják együtt.