Így kényezteti szerelmét Kulcsár Edina
2017-07-31  /  Szerző:   /   Szerelem Mi aranyozhatná be leginkább egy nyári nap végét, mint egy könnyen elkészíthető, ízletes menüsor?! Kulcsár Edina szívesen lepi meg finomságokkal a szerelmét, akit egy különleges, négyfogásos sörvacsorával várt haza a minap.



Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út – tartja a mondás. Kulcsár Edina is tudja ezt, így nem csoda, hogy gyakorta főz a kedvesének, Andrásnak – vagy ahogy mindenki ismeri, Csutinak –, akit újra és újra elkápráztat a saját fejlesztésű receptjei alapján készült finomságokkal.

"Kifejezetten szeretek sütni-főzni, de a szabadidőm töredékét tudom már csak a konyhában tölteni. Kísérletező típus vagyok, rajongok az újragondolt ételekért. Ha tehetem, bújom a netet különleges receptek után kutatva. Az ott látható gasztrovideókban minden olyan egyszerű és klassz, kinek ne lenne kedve ezeket kipróbálni?!" – kezdte Edina, aki azt is elárulta, hogy náluk a nyárestéken a teraszon zajlik az élet.

"Amikor itthon vagyunk, szinte mindig odakint vacsorázunk és gyakorlatilag a lefekvésig kiköltözünk a lakásból. Sőt, a nagy melegben, a kerti kanapén lazítva, a napi történéseket átbeszélve gyakran egy-egy pohár hideg, finom sörrel hűtjük le magunkat."



Mivel mindketten kedvelik a sört, ezért Edina úgy gondolta, egy igazán speciális menüsorral kedveskedik Csutinak – természetesen a nemes italt a középpontba állítva!

"A sok kutakodás közben a neten fedeztem föl a Sör mi több különleges sör-étel párosításait. Rögtön beindult a fantáziám, gondoltam, megalkotom a saját sörös menüsoromat és azzal várom haza Csutit. Bejött az ötlet; óriási sikerem volt! Láthatóan értékelte az erőfeszítéseimet, és nagyon ízlettek neki az ételek, illetve a hozzájuk választott sörök is. Tudom, milyen jószívű és figyelmes Csuti, számítok rá, hogy legközelebb nekem lesz részem hasonló kedves meglepetésben" – mesélte a szépségkirálynőből lett műsorvezető.

A Magyar Sörgyártók Szövetsége célja, hogy a világszerte reneszánszát élő sör az őt megillető helyére kerülhessen a hazai fogyasztók asztalán. A „Sör mi több” eseménysorozat elkötelezett amellett, hogy elmélyítse a hazai sörkultúrát és új oldalairól mutassa be ezt a természetes italt.



Forrás: Blikk