Így él most Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás
2024-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Alig fél évvel a válásuk bejelentése után mind Sydney van den Boschra, mind a volt férjére, Egerszegi Tamás futballistára rátalált a szerelem. Az egykori álompár tavaly szeptemberben jelentette be, hogy hét együtt töltött év után külön utakon folytatják.

A boldogság egyikőjük esetében sem váratott magára: Egerszegi a múlt év végén osztotta meg az első közös fotóját az új kedvesével, nem sokkal később pedig kiderült, hogy akkoriban a Szerencsekerék háziasszonyára is rátalált a szerelem.

A jelek szerint most mindketten boldogabbak, mint valaha, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy Sydney és jelenlegi párja, Benjámin – a GLAMOUR digitális címlapján szerepeltek együtt először és utoljára – alig néhány hónap után eljegyezték egymást, míg a focista és gyönyörű szerelme a napokban Törökországból jelentkezett be egy közös, romantikus fotóval.

– Kívülről talán úgy tűnhet, nagyon hirtelen jött ez az egész, de legbelül olyan mély érzelmi kötelék fűz össze minket, hogy egy percig sem volt kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Olyan ez, mintha már száz éve ismernénk egymást, hiszen a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is együtt voltunk – mondta el nemrégiben Sydney.

Egerszegi tavaly év végén vállalta fel először a kedvesét, akivel többen látták Budapest utcáin sétálgatni, sőt, egy koncerten is részt vett a Zoé nevű hölggyel.

– A magánéletemet nem szeretném sehol sem kiteregetni. Nyilván nem tagadom, hogy ismerkedünk, ennyit tudok mondani – fogalmazott akkor Egerszegi Tamás, akinek azóta egyértelműen szintet lépett a kapcsolata.

Az egykori házaspár ráadásul mintaszerűen, békében vált el egymástól. Nemrégiben egy közös ismerősük mesélt arról, hogy ugyan a szerelem elmúlt, a barátság megmaradt közöttük.

– Sydney és Tamás teljes egyetértésben, békességben váltak el egymástól. Jóban maradtak, beszélő viszonyban vannak egymással, nincs bennük harag a másik iránt – mondta el az egykori pár egyik ismerőse.