Idén télen tarol a sztárok kedvenc télikabátja, a macikabát
2023-01-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A tél egyik legmelegebb kabátját gyermekkorunk bájos plüssmackója ihlette, és a MAX MARA divatház tervezői indították hódító útjára 2013-ban Teddy Bear Coat macikabát néven. Az ikonikus télikabát méltán nyerte el a „Best of the best 2017” díjat a női kabát kategóriában, és talán ennek köszönhetően is lett a sztárok nagy kedvence.

 

A „Best of the best” egy olyan évenként elnyerhető rendkívül rangos díj, amelyet 1989 óta a ROOB Report China, a Trends Group ítél meg a luxuspiac vezetőinek jutalmazására. A „Legjobbak legjobbikainak” megítélt díjat jelenleg a luxusvilág Oscar-díjaként tartják számon. Ám azon túl, hogy ez egy díjnyertes ruhadarab, a sztárok kedvenc télikabát "díját" is elnyerte már a híres macikabát.

A legismertebb alapdarab

Az olasz divatház számos olyan alapdarabbal rukkolt elő, ami mindenki kedvencévé vált. A tevegyapjú és selyem keverékéből készült Max Mara Teddy Bear Icon (macikabát) egy olyan ruhadarab, amely túlszárnyalta a trendi státuszt, és a szekrény alappillére lett. Napjainkra a karakteres szabásvonalú, nagyon meleg, bolyhos textúrájú kabát a utcai divat szintjére is eljutott, így szélesebb spektrumból választhatjuk ki gardróbunk új kedvencét.

Pénztárcabarát kiadás

Ha éppen nincs arra lehetőség, hogy vagyonokat költs egy ikonikus kabátra, számos alternatíva létezik pénztárcabarát kiadásban is. Bár ez a darab egy örök befektetés is lehet, és ilyen értelemben is lehet benne gondolkodni.