Hosszú Katinka újra hordja a jegygyűrűjét
2018-04-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Tiszta lappal, új fejezetet nyitott életében Hosszú Katinka (28) és edző-férje, az amerikai Shane Tusup (29).A háromszoros olimpiai bajnok úszónő újra viseli a társától kapott jegygyűrűjét, s információnk szerint a pár hétfőn elutazott edzőtáborozni az Egyesült Államokba.

A Testnevelési Egyetem kosárlabdázói április 2-án futottak össze a házasokkal a budapesti repülőtéren. Közös fotót is készítettek Hosszúékkal, majd ez a kép felkerült az intézmény Instagram-oldalára. Tusupék ezen a fotón is mosolyognak egymásra, látszik, ismét hatalmas a boldogságuk.S az is tisztán kivehető, hogy a sportoló újra viseli összetartozásuk jelképét. Az elmúlt négy hónap történései alapján kevesen számítottak arra, hogy ilyen pozitív fordulatot vesz szétesni látszó házasságuk.

– Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni – nyilatkozta nemrég Hosszú a molcsapat.hu-nak. – Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait. Egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő.

Köztudott, a házaspár szakmai és a magánéleti kapcsolata is válságon ment keresztül tavaly november óta, az úszónő a válókeresetet is beadta. Különköltöztek, sokáig nem végezték együtt az edzéseket, rendszerint különböző időpontban érkeztek a fővárosi Duna Arénához, és máskor is távoztak onnan. Míg Tusup reménykedett, bűnbánó bejegyzéseket osztott meg közösségi oldalán, s még a jegygyűrűjét is hordta, addig Hosszú levette az ékszert, sokáig anélkül lehetett látni, így például az Év Sportolója Gálán vagy az uszodából kifelé jövet is.Kettejük konfliktusa márciustól látványosan enyhülni kezdett és a válóper szüneteltetését is kérték. Ezután amolyan „második nászútra” utaztak, s rendezni tudták kapcsolatukat, majd már a Duna Arénából is újra együtt távoztak, igaz, eleinte még külön kocsival.Néhány nappal később már egy budai étteremben randiztak, ahonnan egy autóval hajtottak el. Így jutottak el az újabb közös útig és a teljes boldogságig.

Míg korábban élete minden mozzanatáról beszámolt Hosszú Katinka az Instagramon, november óta feltűnően keveset posztol, így ezúttal az sem tőle derült ki, hogy elutazott.

– Eltűntem egy ideje, úgy érzem, nem lenne autentikus a dolog, mert időnként én magam sem tudom, hogy érzek – árulta el. – Amíg nem tisztázódik körülöttem minden, lényegesen ritkábban posztolgatok majd.

Forrás: Blikk