Hosszú Katinka szerelme stílust váltott
2021-09-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Új külsővel lepte meg Gelencsér Máté az Instagram-követőit. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka úszóedzője és szerelme olyan bajuszt növesztett magának, mint amilyet az 1980-as évek felnőttfilmjeiben feltűnő férfi szereplők hordtak. De Gelencsér hasonlít a Magnum című televíziós sorozata népszerű hősére, az amerikai Tom Selleckre is, akinek a bajsza ugyancsak legendássá vált.

Hosszú és Gelencsér jelenleg Olaszországban tartózkodnak, hiszen klubjuk, az Iron a Nemzetközi Úszóliga (International Swimming League) versenyein vesz részt szeptemberben. Hosszú ugyanakkor még nem állt rajtkőre, egyelőre csak menedzserként segíti az Iron versenyzőit.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matt L (@matt.layber) által megosztott bejegyzés


A sportoló számára nem sikerült jól a tokiói olimpiai, hiszen nem tudott dobogós helyezést elérni. Ennek ellenére nem vonul vissza, szeretne még nagy világversenyen bizonyítani.

– Szeretek úszni és edzeni. Úgy érzem, ennél bőven tudok jobb is lenni, és nem egy rosszul sikerült verseny után szeretném azt mondani, hogy ennyi elég volt – fogalmazott Hosszú, akinek nincs hiányérzete a pályafutásával kapcsolatban. – Szerencsés helyzetben vagyok, mert úgy gondolom, sikerült mindent elérnem, amit el lehet.

Forrás: Blikk