Balázs Klári retteg párja elvesztésétől
2021-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Balázs Klári tudja, hogy a mai napig sokan megpróbálják elszakítani őt a férjétől, Korda Györgytől, ám a legnagyobb félelme nem az, hogy egy hölgy áll majd kettejük közé.Balázs Klári őszintén vallott a Best magazinnak arról, hogy hogyan kezdődött a kapcsolata Korda Györggyel. Az énekesnő elárulta, hogy a férjének akkoriban igen sokat kellett küzdenie azért, hogy beadja a derekát. De beszélt a megcsalásról és arról is, hogy miként érinti, hogy mindmáig ostromolják a nők férjét, őt pedig igyekeznek besározni, mindenféle negatív jelzőt aggatva rá.

– Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Igaz, nálunk nem volt szerelem első látásra: Gyuri sokat udvarolt, várt rám. Hosszú idő eltelt, míg összejöttünk, majd kialakultak, elmélyültek az érzések, de utána nem volt kérdés. Mindketten tudtuk, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, ez pedig ennyi idő múltán sem változott. Nekem most ő a legszebb, legokosabb, legvarázslatosabb férfi. Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos, annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad – vallotta be Blázs Klári a Best magazinnak.

– Ahhoz, hogy az ember hűséges maradjon, az kell, hogy az intimitás rendben legyen. Ha ez nincs meg, akkor elkezdenek az emberek kifelé kacsingatni. A szexualitást nem lehet kötelezővé tenni egy kapcsolatban, ezen szerintem nem lehet dolgozni. Vagy van bennünk vágy a párunk iránt, vagy nincs. Mi minden reggel egymás mellett kelünk, és minden este egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. El sem tudnám képzelni, hogy Gyuri nélkül töltsek egy éjszakát, vagy azt, hogy külön szobában aludjunk. Nekem ő a társam, a szerelmem, a szeretőm.

– Semmit nem hallgatunk el egymás elől. Nincsenek titkaink vagy rejtegetnivalónk, simán belenézünk egymás telefonjába, bár Gyuri a sajátját is nehezen kezeli. Komoly munkámba került, hogy megtanítsam neki, hogyan kell használni az okostelefont, de nem tetszik neki és nem is ért hozzá. Még sms-t sem tud írni. Ha jön egy üzenete, azt is én szoktam neki megnyitni és felolvasni. A múltkor viccelődtünk is ezzel, hogy milyen bajban lenne, ha nők üzennének neki, mert azt sose tudná meg. De komolyan, egy ilyen hosszú házasságot nem lehet kamuból leélni. Őszintén vállaljuk a gyengeségeinket, a hibáinkat, tabuk nélkül beszélünk mindenről, és ami a legfontosabb, sosem fekszünk le haraggal – mondta Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogy rengeteget nevetnek. Elmondása szerint sosem tudna egy savanyú férfi mellett élni, sőt, férje éles esze mellett a humora volt az, ami megfogta őt.

Az énekesnő kitért arra is, mit gondol a megcsalásról, megbocsátható bűn-e a szemében.

– A hűtlenség elfogadhatatlan. Az édesanyám nagyon belém sulykolta, hogy ha egyszer valakinek igent mondok, és a felesége leszek, azt nem szabad kockára tenni, mindig arra gondoljak, hogy mit veszíthetek. Én pedig nem szeretném Gyurit elveszíteni, de igazság szerint nem is érdekel senki más. Számomra csak ő létezik, ami fordítva is így van. Soha nem féltem attól, hogy megcsalna, mert tudom, nagyon szeret, ráadásul tudja, nálam nincsen visszaút. Paul Newman mondta, hogy minek menne egy gyorsétterembe, ha otthon a legfinomabb steak vár rá? Gyuri is így van ezzel. Mindent megkap tőlem, még az esélyt sem adom meg arra, hogy esetleg másutt keresse a boldogságot – árulta el Balázs Klári, aki kitért arra is, hogy 82 éves férje a mai napig igen kapós a hölgyek körében, de senki sem tudná őket szétszakítani, mindegy, milyen rossz dolgokat mondanak az énekesnőről.

– Mindketten tudjuk, hogy a hölgyek többsége elég nyomulós, Gyuri pedig még 82 évesen is kapós. Engem viszont hiába ócsárolnak, hiába mondanak rám minden félét, hogy az ő hátán kapaszkodtam fel, csak a pénzéért vagyok vele, miegymás... Nem tudnak megbántani, sem elvenni tőle. Egyek vagyunk mindörökké.

Forrás: Blikk