Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andi házaspárként közös üzletet is visznek
2021-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Talán nem véletlen, hogy amikor a szerelmesek magasabb szintre emelik a kapcsolatukat, azt mondják róluk: összebútoroznak. Összekötik az életüket, összehangolják a munkájukat, a szabadidejüket.

Nincs ez másképp Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával sem. Mi sem bizonyítja jobban, hogy együtt képzelik el a jövőjüket, mint az, hogy közös otthont vettek Budapest legfelkapottabb és legdrágább részén, valamint nem csak a mesébe illő, romantikus lánykérés történt már meg, de gőzerővel készülnek a nagy napra is.

 

A Blikk úgy tudja, több ceremónia is lesz, itthon és külföldön egyaránt, ám az esküvő napjának titkait próbálják hét lakat alatt őrizni Andiék. Nem lenne meglepő, ha – akárcsak a hollywoodi sztáresküvőknél – az alkalmazottakkal és a vendégekkel is titoktartási szerződést íratnának alá. A Blikk úgy tudja, utóbbiakkal csak apránként osztották meg az információkat: a meghívottak az időpontot, a helyszínt és az egyéb részleteket mind-mind külön kapták meg.

Andrea és Lőrinc azonban már nem csak a magánéletben, de az üzleti világban is egy párt alkot. A műsorvezető és kedvese augusztusban alapított közös céget, amely saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével foglalkozik, s mind a ketten azonos arányban, azaz 50-50 százalékban tulajdonosok az EKHO Belvedere Kft.-ben – szúrta ki a Menedzsment Fórum.

Várkonyi és az üzletember több mint egy éve alkotnak egy párt, amely nem csak a szerelmi életét forgatta fel fenekestül a tévésnek, de a munkáját is. Tavaly eltűnt a képernyőről, ám nem lógatta otthon a lábát, a stúdiót irodára, a forgatásokat pedig megbeszélésekre cserélte. Tízmilliós bejegyzett tőkével megalapította saját cégét, amely többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik, sőt, június óta már divat-, formatervezés, PR, kommunikáció és nyomdai előkészítő tevékenység is bekerült a profiljába. Bár hivatalosan köze nem volt hozzá, a Whitedog a Mészáros-érdekeltségbe tartozó irodaházban székel, s a cég intézi az üzletember társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait. E vállalkozás folyton bővül, pár hónapja például munkatársakat is kerestek, amely arra enged következtetni, hogy Várkonyi egyre sikeresebb az üzleti életben is.De vajon nem okoz-e majd gondot a közös munka? Nem ritka, hogy a párok közösen dolgoznak, ám sokszor pont a magánélet és a hivatás közti határvonal segít megőrizni a békét és a harmóniát.

– Fontos, hogy amikor egy pár közös vállalkozásba kezd, ne legyen fölé és alárendelt viszony köztük, hanem partnerként tekintsenek egymásra. Ha ez nem sikerül, könnyen alakulhat ki valamelyikükben kisebbségi érzés, netán az önértékelése sérülhet, főleg, ha olyan párról van szó, ahol jelentős különbség van az anyagi háttérben – mondta a Blikknek dr. Baksa Balázs life coach.

– Figyelni kell arra, hogy szétválasszák a munkát és a magánéletet, azaz például otthon, a vacsoránál már ne a cég ügyeivel foglalkozzanak. Az, hogy ilyen nagy fába vágták a fejszéjüket azt jelentheti, hogy hosszú távra terveznek közösen, egyeznek a céljaik, s a jövőben a családi és a gazdasági ügyeket is együtt szeretnék kezelni. Nagy lépés ez egy pár életében, hiszen a cég alapítása azt jelzi, hogy időt és energiát fektettek abba, hogy amiről korábban csak beszélgettek, meg is valósuljon.

Forrás: Blikk