Horváth Tamás nem akar békülni családjával
2021-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az eddiginél is rosszabbra fordult a Horváth Tamás és a családja közötti viszony. A zenészként dolgozó Horváth János „Dagi” szíve majd megszakad, amikor eszébe jut a fia, aki már nem is köszön neki és telefont sem veszi fel neki, ha hívja.

Évek óta tart a viszály, és mostanra úgy tűnik, esély sincs a békülésre, hiába keresik szerettei az énekest.

– Elfordítja a fejét a fiam, ha meglát – mondta a Blikk kérdésére szomorúan sóhajtva Horváth János, aki korábban azt mondta, azért haragudott meg a családtagjaira a fia, mert jóban maradtak korábbi barátnőjével. Apaként bízott abban, hogy esetleg az elmúlt hónapok az egész világ számára is rettenetesen nehéz időszaka alatt enyhül a viszály közöttük.

– Sajnos nem így történt, sőt, rosszabb is lett a kapcsolatunk. Legutóbb három-négy hónappal ezelőtt próbáltam hívni, de fel sem vette a telefont. Pedig csak szerettem volna figyelmeztetni, mint ahogyan az egy apa kötelessége, hogy szerintem nagyon rossz irányba indult el. Az állandó harc mindenkivel, hogy még a korábbi kenyéradó gazdájának, a TV2-nek is nekiment, nagyon nem jó. Azt látom, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét és azt annak ellenére sem kívánom neki, ha soha többé nem áll szóba velem – jelentette ki a férfi, akinek a legnagyobb fájdalma az, hogy Tamás a testvéreivel sem áll szóba. Ezt legnehezebben a legkisebb, a nyolc és fél éves Beni viseli, aki megtanult kifogásokat keresni a Tamásról kérdező barátainak.– Hat éves volt, amikor utoljára beszélt vele, akkor azzal búcsúzott tőle, hogy majd hívja fel. Persze, mert a hat évesek csak úgy telefonálgatnak. Ő a felnőtt, neki kellene keresnie egy gyereket. Szegény Beninek nagyon hiányzik, isteníti a testvérét, ám amikor azt kérdezik tőle, hogy miért nem találkoznak, szomorúan csak annyit mond, hogy Tomi sokat dolgozik – mesélte a férfi, aki azt is tudja, ha Tamás a környező benzinkúton dolgozó húgával összefut, csak akkor áll vele szóba, ha egyedül van.

– Ha a felesége ott van, akkor úgy csinál, mintha nem ismernék egymást – sóhajtott szomorúan a zenész, aki bízik abban, hogy a kor meghozza az énekes bölcsességét is és rájön egyszer, hogy a családnál nincs fontosabb dolog. – Tudom, hogy kígyót-békát mond rólunk mindenkinek, azt terjeszti, a pénz miatt romlott meg a viszonyunk, de nekünk nincs szükségünk Horváth Tamás pénzére. Neki azonban egyszer szüksége lesz a családjára. Remélem, egyszer belátja és az én ajtóm nyitva áll – fejezte be Horváth János.

 

A Blikk megkeresésére Horváth Tamás korábban leírta a lapnak a saját verzióját:

„Tíz éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik” – írta akkor.

Forrás: Blikk